Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolczyk |
Witam. Mam małą prośbę moja siostra chce sobie założyć kolczyk w pępku. Gdzie taką usługę można zrealizować w Łomży? Jakie są mniej więcej ceny? I kogo byście poleciły(bo Panów to chyba nie dotyczy). Z góry dziękuję za pomoc bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolczyk |
Witaj Ja robiłam sobie kolczyk w pępku na długiej to jest kosmetyczka obok czerwonej dyni.Koszt to 50 zł porzekłucie plus do tego cena kolczyka chyba że masz swój,w moim przypadku to było 30 zł za kolczyk. Pozdrawiam
|
|
Ja tam moge wiertarą ci przekłuć :) a tak ogólnie to już taki post był poszukaj może tam znajdziesz odp.
|
|
KOLCZYK ZAKŁADAŁAM U KOSMETYCZKI KOŁO BLASZAKA-koło tego targu.na rogu jest duzy dom -fryzjer tipsy i kosmetyczka-pożądna ainashi1t
|
|
dziewczyny wezcie pod uwagę to, że chłopakom niezbyt podoba się nadmierny piercing... przynajmniej mi i kilku moim kumplom... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
głupie wy jestescie, kazda tatuaz nad tyłkiem , każda kolczyk w pepku bleee
|
|
Ja mam i w pępku i w nosie kolczyk dwie dziary i jakoś mojemu chlopakowi bardzo się podoba.To zależy od gustu!!!!!!!
|
|
ja przebijm pepuszki ale w wawie .wiec musi miec ukonczone 18 lat ,a jesli niema to zgada pisemna rodzicowz podpisem teraz w salonach kosmetycznych i w studiach tatuazy tak jest ,tez musi miec swiadomosc ze niekazda skora przyjmuje w tym miejscu kolczyk czasem niechce sie goic a czasem schodzi poprostu obniza sie ,coprawda jest to super bo sama mam ale ..... gizmo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |