sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolczyk

Witam. Mam małą prośbę moja siostra chce sobie założyć kolczyk w pępku. Gdzie taką usługę można zrealizować w Łomży? Jakie są mniej więcej ceny? I kogo byście poleciły(bo Panów to chyba nie dotyczy). Z góry dziękuję za pomoc

bigi2004

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolczyk

Witaj
Ja robiłam sobie kolczyk w pępku na długiej to jest kosmetyczka obok czerwonej dyni.Koszt to 50 zł porzekłucie plus do tego cena kolczyka chyba że masz swój,w moim przypadku to było 30 zł za kolczyk.
Pozdrawiam

Ja tam moge wiertarą ci przekłuć :) a tak ogólnie to już taki post był poszukaj może tam znajdziesz odp.

KOLCZYK ZAKŁADAŁAM U KOSMETYCZKI KOŁO BLASZAKA-koło tego targu.na rogu jest duzy dom -fryzjer tipsy i kosmetyczka-pożądna

ainashi1t

dziewczyny wezcie pod uwagę to, że chłopakom niezbyt podoba się nadmierny piercing... przynajmniej mi i kilku moim kumplom...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

głupie wy jestescie, kazda tatuaz nad tyłkiem , każda kolczyk w pepku bleee

Ja mam i w pępku i w nosie kolczyk dwie dziary i jakoś mojemu chlopakowi bardzo się podoba.To zależy od gustu!!!!!!!

ja przebijm pepuszki ale w wawie .wiec musi miec ukonczone 18 lat ,a jesli niema to zgada pisemna rodzicowz podpisem teraz w salonach kosmetycznych i w studiach tatuazy tak jest ,tez musi miec swiadomosc ze niekazda skora przyjmuje w tym miejscu kolczyk czasem niechce sie goic a czasem schodzi poprostu obniza sie ,coprawda jest to super bo sama mam ale .....

gizmo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org