Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ksiozki do technikum |
Potrzebuje ksiozki do 1 klasy technikum "Mechanika techniczna" Wł.Siuta wyd. WSiP jak ktos ma na sprzedanie prosze o kontakt tel. 507766971
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ksiozki do technikum |
na allegro tego duzo.
|
|
ty wpierw zalicz podstawowke! a nie sie do technikum pchasz! ______________________________ Walczmy z glupota i analfabetyzmem! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
po podstawówce jest jeszcze gimnazjum jak byś niewiedział
|
|
to wróć do podstawówki na lekcje języka polskiego
|
|
O downy he , teraz to matoła wezmo do technikum. ![]()
|
|
Bartes uczycie go sami a sam robisz bledy! nie pisze sie "wezmo" lecz "wezmą" Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Wiedział, wiedział...Ty się o mnie nie martw(f) napisałem podstawówkę...bo powinieneś iść tam, a nie do gim. ... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
MikMik nie wyczules ironii.
|
|
ja tez nie wyczulem
|
|
bardzo ciekawy temat ... nie powiem. Byłem matołem byłem rok nie zdałem ciesze się bardzo chociaż na starość będe mądrzejszy można zrobić błędy ale takie żeby się rozczytać. ![]()
|
|
duzy jak juz cos to "nie wyczules" lecz "nie wyczułaś" jestem kobietą a nie mężczyzną :) Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Jak by to rzekł Jasiu Śmietana " o so chodzi?" ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |