Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mruczek...co myślą u MNIE łomżyniacy |
TO jest tylko forum ale mozna powiedziec prawde... Zosia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mruczek...co myślą u MNIE łomżyniacy |
Myslę że tna temak koniecznie musi zostać podtrzymany, ażeby co niektórzy dowiedzieli się ile sa warci.
|
|
Mógłbym się dowiedzieć o co dokładnie chodzi w tym temacie? Jaki jest jego cel? Ja tutaj widzę tylko i wyłącznie zaczątek kłótni i fali bluzgów :-) Pozdrawiam
|
|
hehe. Widocznie komus zalazlem za skore... Ale ja na to wszystko ....!!! Jak ktos cos ma do mnie to niech mi to powie! Muj numer gg to: 4360782 A nie tu na forum... No chyba ze sie boi powiedziec to na zywo. Buahah.
|
|
A jeszcze tak na marginesie to czemu autor tego tematu kryje sie pod jakas dziwna ksywka i nie napisal swojej prawdziwej. Moze sie boisz co? Przedstaw sie... to sobie pogadamy.
|
|
Właśnie - może niech autor postu sie przedstawi i podyskutujemy o nim (niej)? Mruczka znam osobiście i spoko gość jest, więc nie wiem skąd taki głupi temat rozmowy. Do administratora: Proszę o usunięcie tego tematu. Pozdrawiam
|
|
qurde co niektorym odpier....chyba za dlugo przed kompem.. sayra
|
|
O patrze ze nie wszyscy sa tacy jak autor tematu. Do Mr S: A tak wogole to kto ty jestes? :) Bo ja nie kojaze.
|
|
Mruczek: sąsiad Twojego kumpla (kumpli) Teakwondowców ;P Napewno kojarzysz ;) Pozdrawiam
|
|
Hehe no Siemasz. No jusik wiem kto ty. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |