Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciasta |
Witam, gdzie w niedzielę można kupić nieduży torcik od ręki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciasta |
kup dzis i bedzie jak znalazl hee
|
|
Faktycznie, dziś możnaby kupić ale będę wolna dopiero po 16 :( i gdzie po tej godzinie byłyby dostępne torty?
|
|
zerknij sobie w goglach jakie cukiernie sa otwarte w soboty moze okruszek
|
|
W Stokrotce na stoisku z ciastami, w Kauflandzie zaraz przy wejściu po prawej stronie. W tych dwóch miejscach przeważnie zawsze są dostępne jakieś "gotowce" od ręki.
|
|
Sprawdź w Raffaello na Księcia Janusza. Wydaje mi się, że mają otwarte w niedzielę, ale pewna nie jestem. Lepiej było kupić dziś "od ręki" u Cendrowskich, nic by mu się do jutra nie stało. :-)
|
|
w abc przy legionów dziś jeszcze warto zajrzeć. czesto zdarza sie że jeszcze mają.
|
|
w tesco raczej
|
|
A w sekretariacie na Legionów nie macie? :) Ostatnio była pizza, to może i jakiś torcik się znajdzie?
|
|
Na pewno zakupisz coś w marketach otwartych 24/7 jak tesco, lecz nie polecałabym ich wyrobów, ponieważ smakują strasznie sztucznie.
|
|
wyroby wyrobami w niedziele to i tak super ze chociaz jest sztucznie
|
|
|
A macie może jakieś szybkie przepisy?
|
|
Witam, W Netto zawsze mają gotowe torciki :) Niestety ja nie piekę , jak coś to moja dziewczyna, wiec nie znam żadnych fajnych przepisów:( zawsze polegam na gotowych wypiekach!
|
|
Najszybciej mozna upiec ciacho, które nie wymaga pieczenia. W sieci jest wiele przepisow na takie piankowe ciasta z biszkoptowym spodem. Nie wymagają również jakichś wielkich umiejętności.... Proponuje ewentualnie upiec jakieś ciasto jogurtowe z truskawkami: https://www.przepisy.pl/przepisy/szukaj/ciasto-jogurtowe-z-truskawkami Na stronie jest sporo propozycji na takie własnie ciacho.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |