wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mecz ŁKS - Ruch w internecie (live)

Stronka:
http://www.pimka.net/ruch/live/index.php?mecz=11

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mecz ŁKS - Ruch w internecie (live)

1:1 :D

przegralim...nie no.....znowu porażka...a prowadzilismy 2:1....

____
^_^

Krzychu Dokończe twą wypowiedz......a przegraliśmy 2:3

Kolejny mecz w plecy;/

Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"

niestety...Tak jak Loko pisał....że będziemy znówi w 3lidze:/
Żegnaj II ligo...witaj spowrotem III

Tak będzie w kułko zrobio stadion będzie glanc będe się cieszyć ale w III lidze może i dobrze będzie stadio będo fianse wtedy można pogadać o II lidze .

lks partacze lubudubu niech nam zyje prezes klubu uehehehehehe ciemniaki z lks.

Czy to normalne, że prawie zawsze pierwsi strzelamy bramki, a i tak kończymy porażką?
Moim zdaniem to trener ponosi odpowiedzialność za złe ustawienie zespołu. Jedynym usprawiedliwieniem jest rozgrywanie wszystkich meczy na boiskach przeciwników oraz brak boiska treningowego.

Kompromitacja na całą Polskę!
Dziękujemy Panie Prezydencie

Po raz pierwszy od dluzszego czasu odrobilismy straty w meczu, ktory przegrywalismy. To sie liczy. Poza zespolem Zawiszy Bydgoszcz nie odstawalismy pilkarsko od reszty zespolow z ktorymi dotychczas gralismy. To przynajmniej wiem z prasowych i internetowych doniesien.

Elkaesiak, puknij sie w leb. Jestem kibicem od prawie dwudziestu lat, boli mnie to ze wyjechalem za granice wlasnie wtedy, gdy moj ukochany klub przebojem przeszedl przez trzecia lige i po raz pierwszy awansowal do II ligi. Do trenera nic nie mam bo sklada zespol z tego co ma. Stadion to tez sprawa zlozona i nie ma jedynego winnego.

Anyway, wierze w to ze w koncu chlopaki sie przelamia i cos wygraja a pozniej bedzie tylko lepiej. Wszyscy trenerzy przeciwnych zespolow podkreslaja ze Lomza to twardy i trudny rywal. Mam nadzieje ze powoli wszystko zacznie funkcjonowac. I wtedy bedziesz szalal na stadionie i wychwalal trenera pod niebiosa.

Niedobrze mi sie robi jak slucham takich lamusow jak ty. Nie zaslugujesz na pseudonim ktory sobie wybrales. Przestan narzekac. Jestem dumny z LKS nawet dzis, gdy chlopakom ewidentnie brakuje szczescia i drugoligowego doswiadczenia.

Pozdrawiam

szkocki pajacu! Sam się puknij w łeb!
Nie ma Ciebie w Polsce to nie wiesz co się dzieje w Łomży. Opierasz się tylko na wiedzy z mediów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org