Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skórzane rękawiczki |
Gdzie w Łomży jest konkretny sklep z galanterią skórzaną, gdzie będzie można wybrać fajne męskie rękawiczki skórzane? W hali nie znalazłem. Pytam, bo przedwczoraj swoje zgubiłem a tu zima akurat :) Wszystkim normalnym userom z góry dziękuję za podpowiedzi Piszę poprawnie po polsku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skórzane rękawiczki |
na farnej zobacz albo gdzieś w galerii
|
|
Od 17. grudnia w lidlu za 39,99- mam właśnie przed oczami ulotkę :)
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
|
Kupuj tam gdzie jest większy wybór, ja od dawna nawet jak mam dostęp do sklepów stacjonarnych to wolę kupować w sklepach internetowych. Ps. Teraz jest tyle przecen w sklepach on-line że bez trudu znajdziesz coś dla siebie w dobrej cenie. Ja już tak płaszcz kupiłam na mikołajki, 30% mniej dałam i jeszcze przesyłke miałam gratis. ____________ Kupuję baterie łazienkowe w sklepie on-line z asortymentem łazienkowym.
|
|
Na rynku miewają ceny od 35 do 45 jest jeszcze sklep koło hali u Smitów róg starego rynku a Długiej buty , torebki i galanteria skórzana.
|
|
Luźne i głębokie kieszenie w spodniach wystarczą:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Dzięki za podpowiedzi, zanabyłem na Farnej. Pozdrawiam :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Bardzo fajne męskie skórzane rękawiczki możesz też dostać w sklepach dla motocyklistów. Na przykład na http://www.motolegend.pl jest dość szeroki wybór, na pewno uda Ci się coś znaleźć ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |