Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
schody... |
Moze ktos wie kto robi w Łomży lub okolicy schody do domu,była bym wdzieczna za jakies informacje w tym temacie.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: schody... |
zadzwon pod nr 0862165102 p.Jerzy
|
|
jakie to schody jeśli drewniane to na końcu poligonowej jest zakład stolarski który coś takiego robi, a jeśli betonowe to budowlańcy.
|
|
No coz, ja nie polece nikogo, ale podpowiem ze bezpieczne schody po wykonaniu to takie ktore miedzy zadnym ze stopni nie maja wiecej niz kilka mm w wysokosci. To standart wymagany przepisami na zachodzie a w PL... potykam sie i klne tak w domach jak i sklepach czy obiektach publicznych. Nierowna wysokosc stopni schodow to najczestsze zrodlo upadkow. Placisz za wykonanie, wymagaj jakosci dla bezpieczenstwa swojego i swojej rodziny.
|
|
chodzi o schody drewniane z debu,jesionu itp
|
|
ja moge sprzedać ci materiał jesion i polecić fachowca
|
|
ptysiu wikifan jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja mam dąb ale nie wiem czy sie opłaca robic z niego jesli wiekszosc ma gotowe drzewo niz teraz moje poddac obrobce a taniej wcale nie wyjdzie...a moze ktos sie orientuje ile metr debu moze kosztowac zeby sprzedac..
|
|
Pan Walusiak. Można też zainteresować się większymi firmami: http://www.dolle.com.pl/schody-kondygnacyjne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |