Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie spokojnie wypic kawe? |
Wczoraj z racji jednego ze spotkan z kilkoma osobami między innymi z forum, dowiedziałam sie o istnieniu calkiem spokojnego pubiku na osiedlu Perspektywa... Moze troszke za duzo tam dymu, ale do tytułu "mordowni" to jeszcze nie pretenduje...:))) Pytanie moje dotyczy "ujawnienia" miejsc w Łomży, gdzie można posiedziec sobie całkiem spokojnie, w miłej atmosferze porozmawiac przy kawie, niekoniecznie natomiast czego¶ na wzor Piwnicy czy też Tsheslava. ...Ot takie poprostu knajpki z klimatem... Jezeli ktos wie, więcej ode mnie, a zapewne tak jest gdyż nie interesowalam sie takimi miejscami w Łomży, proszę o informacje. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie spokojnie wypic kawe? |
W domu? w pracy? On
|
|
proponuje zrobic rajd rowerowy i wypic kawe z termosu, dolacze sie do was na rowerku:))....no i mozna isc do knajpy greckiej w dawnej rampie...naprawde spokoj, dobre jedzenie i kawa tez....sprawdzilam....juz pare razy:))
|
|
...Z tym rajdem to oby nie za póĽno, bo zima nas niedlugo zastanie;))))... Dobre frytki s± w Yam cafe;) Sprawdzalam nie raz;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Iwona ! Podczas spotkania m.in z Evv± zaproponowałem mał± wycieczkę rowerow±. Cóż z tego Evva nie ma rowerka. Pomóżmy Evvie!!, niech kto¶ jej pożyczy rowerek. Pogoda jeszcze dopisuje, a my będziemy testować okoliczne lokale. Polecam Koterię nie do¶ć, że wpu¶cili z psem, to jeszcze rower pozwolili zaparkować w ¶rodku. Super !!!!!!!!!!!!
|
|
Hehehe, nie mam sprawnego rowerka...ale nie bardzo mam tez czas na takowe wycieczki:)) Koteria, owszem milo i kameralnie wręcz:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
a ja rowerek mam, i tez sporo jezdze, najczesciej niestety sama bo maz nie lubi.....jezdze calkiem duzo i 90 km odleglosci mnie nie przerazaja...ale chcialabym zeby na takim rajdzie byl spory rozrzut wiekowy uczestnikow...bo ja niestety juz jestem w srednim wieku:))...ale moge zabrac ze soba mlodsze kolezanki:)).....i stanu wolnego:))) iwona kolegow zreszta tez:))))))
|
|
Calkiem fajna i mila idea z tym rajdem:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
na rajdach rowerowych zawsze jest milo......szczegolnie na postojach:))...szczegolnie gdy uczestnicy wyciagaja piersioweczki i potem maja problemy ze znalezieniem swoich pedalow:))))))).......sorry...swoje pedaly chyba:))))
|
|
Z tym rajdem to ¶wietny pomysł. W obecnej sytuacji proponowałbym w kierunku Biebrzy. Cicho, ptaki. Chętnie się doł±czę.
|
|
Szczegóły proponuję omówić na czacie 4 lomza. Może 10 lub 11 ok. godz.11.00 Pozdrowienia dla ewentualnych uczestników.
|
|
"Koteria" = gdzie to jest ?? w Yam cafe polecam frytki i blin'a (placek po cygansku), mniam mniam JaGieL
|
|
koteria jest gdzies na senatorskiej.....przy galerii...tak mi powiedziano:))
|
|
|
te idiota z zabrza ? ciśnij stąd mendo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |