Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Crossfit |
Gdzie warto zacząć? Medyk, Black Horse a może gdzieś indziej? Indywidualnie czy w grupie? Warci uwagi trenerzy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Crossfit |
Ćwiczyłem crossfit pół roku i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że Ttening w grupie daje pewność i wsparcie w osiąganiu celów. Treningi grupowe są dla wszystkich, bez względu na poziom zaawansowania. Możesz czerpać siłę ćwicząc z innymi i motywację do tego, aby stawiać sobie nowe wyzwania każdego dnia. W wymienionych przez Ciebie nie byłem, ale słyszałem pochlebne opinie o Black Horse. Ja chodzę do Corso i mimo iż to siłownia to idzie tak zrobić również trening crossfit co dla mnie jest fajne bo mogę połączyć treningi typowo siłowe z treningami crosfitowymi. Wiem też że są tak zajęcia Crossfit. Co do trenerów to nie wypowiem się. Ale chyba niema od prawdziwego crossfitu.
|
|
Najbliżej do prawdziwego crossfitu jest Medyk. Black horse z crossfitem ma niewiele wspólnego.
|
|
Polecam Black Horse. Jeżeli chcesz zgubić kilka kg i zrobić wydolność. W grupie nie ustaniesz bo nie dajesz rady/bo się nie chce bo wstyd wiec jedziesz dalej i przychodza efekty :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |