sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Problemy z firma Neo

Jesli masz problemy z firma Neo zglos sie gg 6542513 a podpowiem Ci jak ich udupic i odzyskac kase

Odpowiedz na tę wiadomość

problemy z firma Neo

przeprasza 5642513 zawsze po 20-tej

Re: Problemy z firma Neo

Hehe. Ja mam problem. We wrześniu zostawili u mnie sprzęt. Wszystko podłączyli (i działało, może i działa ;) ) i pojechali. Jest treaz grudzień i zero odzewu z ich strony hehehe. W sumie antena i karta sieciowa trochę kosztują :) Dzwoniłem do nich ale poczta się zgłasza na komórce :)
Ogolnie parametry sieci aż takie złe nie były (no ale wg mnie to najgorsza siec w lomzy hehe)

---------------------------------------------
lomza city
---------------------------------------------

Sranie w banie !!!!!!

ON

Autor: lomzacity (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-12-03 23:18

Hehe. Ja mam problem. We wrześniu zostawili u mnie sprzęt. Wszystko podłączyli (i działało, może i działa ;) ) i pojechali. Jest treaz grudzień i zero odzewu z ich strony hehehe. W sumie antena i karta sieciowa trochę kosztują :) Dzwoniłem do nich ale poczta się zgłasza na komórce :)
Ogolnie parametry sieci aż takie złe nie były (no ale wg mnie to najgorsza siec w lomzy hehe)

To po *** zakladales i wogule kto ty jestes zeby parametry oceniac. Masz neostrade za pewnie 1 zl na okres probny i porownujesz to z neo jak mialec pewnie z 64 kbps. To co ty okretu sie spodziewales !!!! Zobaczymy jak ci sie neostrada skaczy i przyjdzie rachunek 150zl

ON

On nie uważasz, że jeśli jest się klientem jakiejs firmy, to podstawą jest ocena parametrów danej sieci? Trzeba wiedzieć za co się płaci. Poza tym to trochę kultury... I (tu się ocenzurowałem) Ci do tego skąd kolega lomzacity ma Internet. To już jego sprawa.

lomzacity sprzęt zostawili i po prostu sobie poszli? Zabawne ;-) Pozbądź się tego sprzętu, na 2 miesiące neostrady powinno wystarczyć =]

Pozdrawiam
Mr S
Ostatni bastion krytyki tego forum.

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org