Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problemy z firma Neo |
Jesli masz problemy z firma Neo zglos sie gg 6542513 a podpowiem Ci jak ich udupic i odzyskac kase
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
problemy z firma Neo |
przeprasza 5642513 zawsze po 20-tej
|
|
Re: Problemy z firma Neo |
Hehe. Ja mam problem. We wrześniu zostawili u mnie sprzęt. Wszystko podłączyli (i działało, może i działa ;) ) i pojechali. Jest treaz grudzień i zero odzewu z ich strony hehehe. W sumie antena i karta sieciowa trochę kosztują :) Dzwoniłem do nich ale poczta się zgłasza na komórce :) Ogolnie parametry sieci aż takie złe nie były (no ale wg mnie to najgorsza siec w lomzy hehe) --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Sranie w banie !!!!!! ON
|
|
Autor: lomzacity (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-12-03 23:18 Hehe. Ja mam problem. We wrześniu zostawili u mnie sprzęt. Wszystko podłączyli (i działało, może i działa ;) ) i pojechali. Jest treaz grudzień i zero odzewu z ich strony hehehe. W sumie antena i karta sieciowa trochę kosztują :) Dzwoniłem do nich ale poczta się zgłasza na komórce :) Ogolnie parametry sieci aż takie złe nie były (no ale wg mnie to najgorsza siec w lomzy hehe) To po *** zakladales i wogule kto ty jestes zeby parametry oceniac. Masz neostrade za pewnie 1 zl na okres probny i porownujesz to z neo jak mialec pewnie z 64 kbps. To co ty okretu sie spodziewales !!!! Zobaczymy jak ci sie neostrada skaczy i przyjdzie rachunek 150zl ON
|
|
On nie uważasz, że jeśli jest się klientem jakiejs firmy, to podstawą jest ocena parametrów danej sieci? Trzeba wiedzieć za co się płaci. Poza tym to trochę kultury... I (tu się ocenzurowałem) Ci do tego skąd kolega lomzacity ma Internet. To już jego sprawa. lomzacity sprzęt zostawili i po prostu sobie poszli? Zabawne ;-) Pozbądź się tego sprzętu, na 2 miesiące neostrady powinno wystarczyć =] Pozdrawiam Mr S Ostatni bastion krytyki tego forum. "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |