czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep zoologiczny PUSZEK

Bardzo serdecznie polecamy sklep zoologiczny przy ulicy Dwornej 31 w Łomży. Wyjątkowo przemili, przesympatyczni, kompetentni i fachowi Panowie, którzy pracują w sklepie. Zarówno właściciel sklepu, jak i jego syn służą nieocenioną poradą. Zwierzęta mieszkają w bardzo czystych pomieszczeniach i nie są zabierane od matki za wcześnie, co bardzo często zdarza się w innych sklepach zoologicznych, nastawionych głównie na zysk kosztem nawet zdrowia i życia zwierząt, które sprzedają. Jednym słowem: Jeśli zakupy w sklepie zoologicznym, to tylko przy ulicy Dwornej 31. Jechałyśmy do sklepu 100 kilometrów i nie żałujemy. Kupiłyśmy królika. Przesympatyczną Lusię.
Olimpia i jej mama

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep zoologiczny PUSZEK

A kiedy planujecie pasztecik z Lusi?
Bardzo dobry jest z kroliczka.
Jesli chodzi o sklad to takze sluze
fachowa porada i milym podejsciem
do spozadzonego ,zeru'.

d(*_*)b

siwysiwy myślałem , że masz trochę więcej oleju w głowie !
Szkoda , że kanibalizm zanikł , chętnie ciebie zobaczyłbym w formie pasztetu

Widzisz Jeden....... Ciebie nawt nie trzebaby
przerabiac,bo juz widzialem,wygladasz ja PASZTET.
Nie swiruj ze sie taaaki urodziles,a ze nie miales wypadku?

fakt sklep aktualnie najlepszy jezeli chodzi o karmy i osprzet roznego rodzaju. Zwierzaki w dobrej kondycji. Chociaz jezeli chodzi o zwierzeta egzotyczne to sprzedawane gatunki nie maja duzo wspolnego z rzeczywistoscia, obstawiam, ze to po prostu brak wiedzy z tej kategorii.

Zgodzę się że najlepszy jeśli chodzi i psy i koty, ale reszta.... można dyskutować. Np akwarystyka.

najlepszy!!

h0jowe forum

Autor: siwysiwy (---.centertel.pl)
Data: 16-08-11 07:52

PS.Nawiazujac do Twojego wczesniejszego
wpisu to nic nie poradzisz,pelno jest wokol nas chlamu,
chamstwa i prostactwa,jak to spiewal sp.Czesio
,,...dziwny jest ten swiat...

siwysiwy , masz słuszną rację, zgodzę się z tobą, nie ma to jak siwy inteligent !

Zez................. sadzac po wpisie to co sie stalo
ze ty o tej porze jeszcze robiles przed kompem?
Przeciez ty po 20-j lezysz juz w wyze i mama ci
czyta cos z serii ,Poczytaj mi mamo'.
Aha,prawda,zapomnialem,wakacje.

klaudyska, bo to po prostu sklep nastawiony glownie na tego typu zwierzeta. Jezeli chodzi o akwarystyke to mamy tez jeden sklep, ktory w tej kwesti wyroznia sie na tle konkurencji :)

siwysiwy

Czytając twoje głupkowate komentarze tak sobie z politowaniem myślę, że ty to miałeś trudne dzieciństwo, może pod górkę do szkoły ?, a naprawdę to jesteś jeszcze dzieciaku w brodziku intelektualnym. Chyba tak kochałeś szkołę, że ją p.ierdoliłeś a wyniosłeś z niej tylko kredę do tablicy, teraz są tego skutki. Może warto rozważyć reedukację, nie bój żaby, szkoła to nie budka z piwem, nie musisz tam chodzić codziennie

Tak, wiem. U Pani Mogielnickiej. Tam się zaopatruję :)

Sklep pod względem wyposażenia i zwierząt (głównie gryzoni ) jest naprawdę świetny. Co do akwarystyki to nie jest chyba główny cel sklepu . A jaka miła obsługa . Aż chce się iść i kupować ;)

Dzięki za polecenia, ale ja i tak większość rzeczy dla moich kotów kupuje online, tak jest po prostu wygodniej i taniej, wam także to polecam np. na http://www.tukan24.pl/ :)

***** prawda ...

.

A jakie sklepy polecacie w internecie? Chciałbym kupić karmę dla swojego psa w http://www.zoofaktor.pl/ Cena jest dobra - mam nadzieję, że szybko dotrze.

Świetna obsługa i przemili sprzedający, od zawsze kupuję tam karmę i witaminki dla kota :)

Nie wiem czy wiecie, ale świetną alternatywą dla legowisk dla psów są takie oto domki http://www.butik.zpazurem.pl/kategoria/domki-dla-psow . Nie dostaniecie ich niestety w żadnym zoologiku w Łomży. Dostępne są tylko przez net. Wykonane są z materiału, więc bez problemu można je wyprać. Super sprawa!

tego sklepu nie znałem zazwyczaj robiłem zakupy na apetete

Również polecam ten sklep

Powiedziałem starszemu sprzedawcy że jest problemem drapania się mojego 5-cio letniego yorka to sprzedał mi specyfik na rozrost kości u młodych psów. Odkryłem to po miesiącu stosowania.

A ja mojego kotka wyposażam w marketach. Poczytałam sobie składy karm kiedyś i znalazłam naprawdę porządną z Iams, bardzo porównywalną do tej którą kupowałam w zoologicznym a kilka złotych na kilogramie tańszą. I dużo łatwiej mi kupić. Nie widzę sensu przepłacać za taką samą jakość, tylko dlatego, że tamta jest ze sklepu zoologicznego.

Takie rzeczy jak karmy, legowiska dla psów i kotów, akcesoria dla zwierząt opłaca się kupować w sklepach internetowych, tam jest zdecydowanie najtaniej i jest spory wybór. Jakbyście szukali solidnego posłania dla swojego pupila, warto wziąć pod uwagę Angel Beds, oni produkują legowiska.

A jaki sklep zoologiczny polecicie jeśli chodzi o akwarystykę?

Allegro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org