Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs na przewóz rzeczy. |
Ile kosztuje ? Słyszałem o kwotach od 700zł do 7000 zł. Gdzie najlepiej robić.? Dzięki za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs na przewóz rzeczy. |
U Kamińskiego na legionów idą ogłoszenia to zadzwoń.
|
|
Na Radzymińskiej w Wawie zrobisz za 500zł w tym psychotesty
|
|
cena na ten kurs zależy od 2 rzeczy: kiedy zrobiłeś prawo jazdy kat c i ile masz lat. Jeżeli zrobiłeś prawojazdy przed 2010r wtedy koszt wynosi ok 600 zł. Lecz jeżeli w 2010 lub 2011r ten kurs kosztuje wówczas ok 3300 zł. No i druga sprawa jeżeli nie masz ukończonych 21 lat płacisz ok 6600 :)
|
|
dzięki krzywo
|
|
podobno staniało, bo mało kto to robił :) ---------------------------------------------
|
|
kolejna wazna sprawa kurs na przewoz rzeczy juz na tych nowych warunkach powinien trwac bodajze 170 godzin dlatego jest tak drogi - bo rpzeciez to tyle czasu szkolen tylu ludzi zatrudnionych tak ci kaminski powie ale powie tez ze... wie Pan ale w przeciagu gora 3 tygodni mozna to zalatwic a i dobrze jest u nas prawo jazdy zrobic hehe :) czyli jednym slowem robiac p ostarych zasadach spotkasz sie ze 3 razy i masz za 600zl a po nowych spotkasz sie moze z 6 razy ale placisz ponad 3 tysiace
|
|
dodam ze normalnie ten kurs trwalby z pol roku wiec jak widac uczy sie jednak ciagle tego samego i to nie jest tyle warte natomiast placi sie chyba za przyspieszenie ;) teraz jak ktos sie zdecyduje na taki kurs to da zarobic osrodkowi 3.000 zl netto
|
|
kolejna wazna sprawa kurs na przewoz rzeczy juz na tych nowych warunkach powinien trwac bodajze 170 godzin dlatego jest tak drogi - bo rpzeciez to tyle czasu szkolen tylu ludzi zatrudnionych tak ci kaminski powie ale powie tez ze... wie Pan ale w przeciagu gora 3 tygodni mozna to zalatwic a i dobrze jest u nas prawo jazdy zrobic hehe :) czyli jednym slowem robiac p ostarych zasadach spotkasz sie ze 3 razy i masz za 600zl a po nowych spotkasz sie moze z 6 razy ale placisz ponad 3 tysiace nic do stracenia
|
|
Witam @yogii poszukaj jeszcze w Łomży w ośrodkach takich kursów ponieważ jest na pewno jeden który zrobi to taniej, dużo taniej. Nie będę wymieniał który ponieważ wyjdzie, że reklamuję miejsce w którym pracuję. Pzdr. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
pomysl o rodzinie
|
|
dlaczego kuurwa moj wpisc z dnia Data: 15-02-11 18:22 widnieje pod autorstwem tej nierozgarnietej szczebiotki ??? to moj wpis!!! lunatyk podpowiedz! tylko ja musze na nowych zasadach
|
|
uspokuj sie to nie jest moje prawdziwe imie , wlasciewie to ja nie istnieje hahahaha , no ale niektorzy maja wyobraznie :)
|
|
Znajomy mi ostatnio polecił świetne szkolenie po którym znalazłem genialną pracę. Szkolenie dotyczy przewozu towarów niebezpiecznych (tzw.kurs podstawowy) oraz przewozu towarów niebezpiecznych . w cysternach. Najbliższy kurs rozpoczynamy: 8.08.2014 w Łodzi - szczegóły znajdziesz na http://adrlodz.pl/ ! http://bedelek.pl/
|
|
Zgadzam sie z powyższymi wypowiedzami, lecz prosze nie zapominać o badaniach dla kierowców np. w Szczecinie ktore mozna wykonac. Pozdrawiam
|
|
lunatyk daj kontakt na priv, jak nie chcesz reklamować
|
|
witam. A aktualnie ktoś wie ile to kosztuje i u kogo najlepiej robić ten kurs?? .........................................................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |