Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusz do drukarki Brother |
Witam, Gdzie kupię Tusz do drukarki Brother ? zamiennik w przystępnej cenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusz do drukarki Brother |
W sklepie komputerowym,tusz 1000
|
|
Ja kupiłam za 75 zł w komputerowym na Dwornej
|
|
xebis.pl mają dobre tusze znaczy zamienniki z gwarancją i o wiekszej pojemności :)
|
|
NETLAJT księżnej anny 27 sa zamienniki DO BROTHERA-POLECAM
|
|
ex-comp nowogrodzka np. tak zwanej szkoły ósemki po 11zł zamienniki tam maja bo sam kupuje Polska a co to jest ? Takie miasto w rosji ?
|
|
Ja polecam z allegro lub ze strony centrumpodczerwieni.pl Zamienniki firmy Magiccolor. Tusze są dobrej jakości, wydajne i można je kupić na prawdę w niskiej cenie :) Gorąco Polecam !
|
|
ja jak wybieram zamienniki, to muszą być bardzo dobrej jakości, ostatnio zamówiłem w sklepie bestprint24.pl i śmiało mogę polecić. Jakość porównywalna do druku przy tuszach oryginalnych
|
|
Kup na atramentówka.com zamienniki które można ładować jak dużo drukujesz. Nie dość, że są większe to sobie napełniasz bez końca :P
|
|
Jasna sprawa, że zamienniki. Zamienniki Asarto, których ja używam kosztują gdzieś o połowę taniej od oryginalnych, a mimo tego nie zauważyłem różnicy w wydruku i wydajności wymieniając oryginał na zamiennik.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |