poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
waga

Urząd Miejski w Łomży
ogłasza przetarg nieograniczony na budowę zatoki do kontroli i ważenia pojazdów na ul. Zjazd w Łomży juz niemaja pajace na co kasy wydawac tylko na wage.A stadion dalej stoi nie remontowany.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: waga

jeździsz do piatnicy a chcesz dalej jeździc to w twoim interesie jest zeby takowa waga powstała bo most może ie wytrzymac obciążenia i sie zawalic najlepiej by było jak by drugą wage zrobili gdzieś w okolicy także drugiego mostu bo tam też tiry jeżdża za mocno przeładowane

aj tam z mostem. jak beda przeciazone tiry to same wpadna do tej rzeki :) a remont stadionu to narazie priorytet

Don_Camillo, brawo. Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie zycie innych osob, bezpieczenstwo jest wazniejsze. A jakby ktos(odpukac) z Twojej rodziny wpadl razem z tymi TIRami ? Prezydent musi zrobic ta wage, musi wazyc te TIRy bo jakby runelo to on by odpowiadal za to. Remont stadionu jest w toku i skonczmy ten temat.

To niech się ugadają z GDDKIA o to żeby tiry jezdziły jak wcześniej przez Białystok wtedy było znacznie lepiej się założe że jak będe jechać w czerwcu do Augustowa to na tych odcinkach co robili przez te 2 lata to będo dziury jak wcześniej tylko hajs wydali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org