Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzedaż złota w Łomży |
Witam potrzebuje informacji gdzie w Łomży mogłabym sprzedać złoto, tzn. jakieś pierścionki z cyrkoniami( których nie noszę, kolczyki nie do pary,itp.) Gdzie i w jakiej cenie za gram? dziękuje za wszystkie informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzedaż złota w Łomży |
Powiem tak, nie opłaca się sprzedawać złota w tym mieście... Jakiś czas temu sprzedawałem w Białymstoku i policzyli mi jako złom 70 zł za gram :)
|
|
a jaka ul. w Białymstoku? mozliwe,ze bede miała okazję... tam to załatwić
|
|
kawaleryjska, (bazar) takie budki na których jest napisane po rosyjsku skup złota i srebra. Tylko proponuję w pierwszej lepszej nie sprzedawać, a przejść się po kilku, bo ich jest tam pare i zapytać o cenę skupu. Z tego co pamiętam ceny się wahały 60-70 zł za gram :)
|
|
60-70 zl to ja ci sprzedam w wyrobie nowe,jakie bedziesz chcial,ale tylko hurtowo!585 proba.
|
|
wpm :) to ja od Ciebie moge kupic za te pieniądze, ale pamietaj 585 :) fantastka ! Email w profilu :)) Dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
WPM. Ja też kupię. Ile gram to jest dla ciebie hurtowo?
|
|
W takiej cenie nie sprzedawaj, chyba, że musisz. Złoto to złoto, zleć złotnikowi wykonanie ozdoby z tego złomu, o której zawsze marzyłaś:)
|
|
po 60 lub 70 też chętnie kupie w www.jubilerpieciak.pl nie sprzedaż ale możesz zamienić na inny wyrób a rozliczeniu możesz zostawić wyrób po 80zł za gram
|
|
Polecam http://www.skup-zlota.biz/ sprawdzony portal, jest bezpieczny i co najważniejsze rzetelny. Prowadzony przez profesjonalistów, którzy świetnie znają się na rzeczy.
|
|
w ŁOMŻY BEZ PROBLEMU MOŻNA DOSTAĆ 89ZŁ. ZA GRAM ZŁOTA W ZŁOMIE. I TO NIE TRZEBA DŁUGO SZUKAC.
|
|
chętnie kupię mail promoactive@o2.pl
|
|
Sprawdź www.JUBILERPIECIAK.PL już kupują i pacą na pewno powyżej 80zł. Zależy od kursu dnia. pozdrawiam Zbyszek
|
|
w Łomży jest po 90zl/gram złota 585 np. na piłsudskiego obok stokrotki wiem bo sprzedawałam :)ceny o których mówicie obowiązywały ok pół roku temu :)
|
|
widziałem że na starym rynku w salonie obrączek ślubnych jest 95 zł za gram złota
|
|
A gdzie w Łomzy sprzedać pierścionek z 5 diamentami?
|
|
Witam płace 150 za gram złota proszę dzwonić 515313300
|
|
Gdzie i ile za gram
|
|
wszyscy złoto sprzedają..prawie jak na jakimś forum paserskim..:) ale macie rację, wojna idzie a konserw za coś trzeba kupić
|
|
spytaj www.jubilerpieciak.pl
|
|
Teraz też masz takie kalkulatory internetowe co Ci od razu podają ile można dostać za dany element biżuterii, zobacz sobie np: http://skup.zlota.pl/
|
|
Złoto zawsze będzie miało wartość. Pochodź po złotnikach i popytaj za ile ci zrobią coś z tego złota(ja zrobiłam kolczyki, proste co prawda ale jednak, srebrem natomiast pogrubiłam pierścionek).
|
|
Ja ostatnio sprzedawałem w tym skupie - http://rynekzlota24.pl/notowania-zlota. Ceny mają bardzo w porządku, są zbliżone do tych rynkowych. Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Jeśli masz jakieś wątpliwości lub pytania związane z zakupem, to na pewno udzielą Ci wszystkich niezbędnych informacji.
|
|
Aktualne ceny złota Złoto pr. 333 53.20 zł Złoto pr. 375 59.90 zł Złoto pr. 417 66.60 zł Złoto pr. 500 79.90 zł Złoto pr. 585 93.50 zł Złoto pr. 750 119.80 zł Złoto pr. 900 143.80 zł Złoto pr. 999.9 159.80 zł Aktualne ceny srebra Srebro pr. 600 1.21 zł Srebro pr. 625 1.27 zł Srebro pr. 700 1.42 zł Srebro pr. 750 1.52 zł Srebro pr. 800 1.62 zł Srebro pr. 830 1.68 zł Srebro pr. 925 1.87 zł Srebro pr. 999.9 2.02 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |