Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala weselna + nocleg |
Witam, Wraz z narzeczonym szukamy sali na wesele. Czy ktoś z forumowiczów mogłby z czystym sumieniem zarekomentować sale, ktora jednocześnie posiada pokoje dla gości ? :) Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala weselna + nocleg |
2 lata temu byłem na weselu kolegi , wesele odbywało się w Lido di Ostia za Rzymem w Italii , restauracja przy morzu ... paru gości nie dotarło do pokoi to spali na plaży tanio i wygodnie , sala restauracyjna duża , obok hotel sami swoi
|
|
concordia w łomży gość lomza
|
|
Najlepiej w jakimś obiekcie hotelowym. Byliśmy ostatnio na czymś takim i było super.
|
|
Polecam Zajazd Ryś sala świeżo po remoncie i obok pokoje do wynajecia
|
|
Ja polecam salę Gracja w Starych Kupiskach. Sama tam miałam i jestem zadowolona z obsługi, jedzenia i ogólnie z sali :) Zapraszam do nowoutworzonej grupy na Facebooku: Ślub i wesele | Łomża i okolice (woj. podlaskie) https://www.facebook.com/groups/331123470561365/
|
|
A ja polecę salę weselną w Kisielnicy Swojska Kuchnia. Mają noclegi. Sala po remoncie także.
|
|
Na tą chwilę chyba wszystkie sale weselne w okolicach Łomży mają pokoje dla gości. Kwestia tylko ile miejsc jest potrzebnych. Co do samych sal to można śmiało polecić Kryształowy Dwór, Concordię, Łapińskich, podobno ostatnio też Zajazd Ryś podwyższył standard. Z tego co się dowiadywałem, te sale mają około 40 miejsc noclegowych. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
Ja polecam sale pks 😁
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |