Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyjazdy służbowe kobiet |
Co sądzicie o wyjazdach służbowych kobiet z kolegami z pracy lub szefami? Czy mąż powinien pozwolić swojej żonie na długą podróż służbową samochodem z kolegą lub szefem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyjazdy służbowe kobiet |
A masz inny wybór.
|
|
duzo kiedys jezdzilem po hotelach nie chcij wiedziec co tam sie dzieje na takich wyjazdach, drugie miejsce kur....twa to sanatoria itd
|
|
to tak samo jak spytasz o to czy mężatka powinna z dyskoteki wychodzić z kolegą wsiadają do taksówki każdy trafia do siebie do domu bez podtekstów a jaki jest efekt kilka osób widzi jak wsiadają do taksówki i tu zaczyna się opowieść nie z tego świata jak to jest przyjęte w Polsce
|
|
oj tam najwyżej szef albo kolega dobrze zrobi a mąż i tak się nie dowie jest tak cały czas ...:)
|
|
wyslij kumpla z innego miasta takiego co ona nie zna a jak wroci to sie rozwiedziesz. Ja za kawalera bylem szatanem, mieszkalemkilka lat w Lomzy ale nigdy nie spalem sam :) rano walilem scieme ze mam wyjazd do klienta zeby juz poszla.
|
|
Jest takie powiedzenie: złodziejowi wydaje się, że wszyscy kradną. Jak Cię stary nie chce puścić to zainteresuj się tym co on robi w walnym czasie.
|
|
Jeśli mierzysz żonę/dziewczynę swoją miarą - czyli że będziesz próbował wykorzystać okazję takiego wyjazdu do ... to odpowiedz sobie sam.
|
|
Przepraszam, a czy mąż jest przełożonym swojej żony, żeby miał cokolwiek do powiedzenia w jej sprawach służbowych? Jeśli nie, to skoro wyjazd jest służbowy, jego zgoda czy niezgoda nie ma znaczenia.
|
|
kobita to powinna zarabiac kase, gotowac zupy, prac, prasowac, byc na zawolanie meza, kupowac mu browara albo whisky, jak maz ma ochote na sex to ma byc gotowa i tylko maz moze wyjezdzac a ona ma warowac przy telefonie stacjonarnym bo maz moze zadzwonic zakaz dzwonienia do meza jak wyjedzie zeby nie stresowac bo moze ptak opasc
|
|
50% kobiet się smali na takich wyjazdach, 30% nikt nie chce :)
|
|
haha, od kiedy to mężatka powinna się sama bawić wieczorami w dyskotekach? aż tak rozrywkowa, że z mężem nie może? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
a 20 proc. to sa te idealne jak pisalem wyzej tzn te co nigdzie nie jada :)
|
|
vox ja tez tego nie moge zrozumiec nie ma co sie dziwic gorszy sort jeZdem :)
|
|
gorszy sort? ja też z tych co z \"genem zdrady\" haha jedno ale, ale to kocha się boginie, a dyma na takich wyjazdach, spotkaniach integracyjnych, co się nawinie ot, cała kwintesencja - po chłopu to spłynie, a kobita z bękartem zostanie Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
kiedys zajechalem do sanatorium na jedna noc a zostalem miesiac kur.... Co tam sie dzieje ile sie nasmialem, musialem z przyczajki wychodzic z windy zakatowac mnie chcialy te wyposzczone baby haha musialem sie ukrywac nawet jak palilem fajke na balkonie bylem atakowany przez sasiadki :)
|
|
fajne podejście do sprawy ma również @aza \"czy mąż jest przełożonym swojej żony, żeby miał cokolwiek do powiedzenia w jej sprawach służbowych? Jeśli nie, to skoro wyjazd jest służbowy, jego zgoda czy niezgoda nie ma znaczenia.\" czyli niewolnica pracodawcy, szef każe , to ja rzucam męża, dzieci i jadę na firmową balangę pod pretekstem wyjazdu służbowego , bo jako reprezentacyjna i atrakcyjna asystentka, jestem potrzebna na wieczór z kontrahentami do \"zaparzenia kawy\" na drugim końcu Polski czy za granicą ... trochę blitu, bajeru i kasy, a 90% takich \"żon\" po wyjazdach stwierdzi, że jest stworzona do lepszego życia, czego jej ślubny nie zapewnia Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Jak Ci mąż (żona) zechce przyprawić rogi to zrobi to i z sąsiadką (sąsiadem) . ja
|
|
vox i wszystko na temat :)
|
|
sedno w tym, że chłop to czasem na boku podyma i do ślubnej wcześniej czy pózniej wróci, a baba jak koń bez lejców, zakocha się i pójdzie na stracenie, hahaha jedno, dwa niezobowiązujące spotkania/noce i już myśli, że jest tą jedyną , rzuca męża snując plany na przyszłość, a chłop na delegacji myślał tylko o zaliczeniu dopy na raz haha taka niby \"sekretarka\" ma nadzieję, że ktoś ustawiony wszystko rzuci dla niej , starą żonę, układy i powiązania rodzinno finansowe ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
do VOX Dyskutujemy o wyjeździe służbowym, a nie o balandze pod pretekstem wyjazdu służbowego.
|
|
babcie do sanatorium tez mowia ze jada sie tylko kur....owac, a po wieczorku zapoznawczym juz spaceruja za raczke z nowym fagasem. Najsmieszniejszy jest wieczorek pozegnalny to jest dopiero placz jakby wyjezdzaly na Sybir haha
|
|
|
mogl ją zostawic a tak posiedzi za k..... To samo dotyczy facetow co zdradzaja kazda zdrada rozwala przewaznie dwa zwiazki i nie tworzy zadnego
|
|
Jak się pojawia jakiś ciekawszy temat to zaraz jest zasrany przez forumowych trolli. Załóżcie sobie swój temat i się w nim brandzlujcie.
|
|
po jaki ...... To czytasz rogaczu. Wspomnienia wracaja ?
|
|
Sanatoria to fakt, nie kotluje tylko ten co nie chce :)
|
|
ja nie kotlowalem bo stac mnie na piekna dziewczyne, ale zostalem na miesiac bo ubaw mialem jak cholera jak biegaly za mna a po nogach im splywal kisiel :) to trzeba przezyc zaje..... Wspomnienia :)
|
|
Żenada
|
|
Pool nie żenada tylko szczera prawda a Zbychu i vox populi mówią jak jest na prawdę! Wiem to z własnego doświadczenia,a ci którzy w to nie wierzą to albo szczęściarze i mają na prawdę normalne związki albo jeszcze nie zostali uświadomieni:-/ kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
dotyczyło to stwierdzenia: \"zostalem na miesiac bo ubaw mialem jak cholera jak biegaly za mna a po nogach im splywal kisiel \"
|
|
jedz i sam zobaczysz co tam sie dzieje, pokoje dwojki dwoch panow w jednym dwie panie w drugim a po wieczorku zapoznawczym przeprowadzka ale jak jestes pool nie sympatycznym podobnym do nikogo gburem to bedziesz mial spokoj
|
|
Rozumiem dziękuję za doprecyzowanie. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
jedz i sam zobaczysz co tam sie dzieje, pokoje dwojki dwoch panow w jednym dwie panie w drugim a po wieczorku zapoznawczym przeprowadzka ale jak jestes pool nie sympatycznym podobnym do nikogo gburem to bedziesz mial spokoj
|
|
Każdy mierzy swoją miarą!!! Ja penisa mierzę termometrem zawsze ma 37.
|
|
mm
|
|
Zobaczcie na stronę klimatmiasta.pl Tam znajdziecie wiele ciekawostek i nowych informacji. Ja czytałam tam wpis o zabytkach i atrakcjach turystycznych w naszych polskich miastach. To blog na którego ja często zaglądam i sprawdzam na bieżąco co się tam pojawia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |