Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielęgniarki |
Nie zrażony krytyką piszę dalej. Bo w gruncie uważam że mój pomysł na scenariusz telewizyjny był świetny: teraz to telewizja obwozi mnie po chicago i jeszcze mi za to płacą. Jeżdziłem czołgiem (abrams!) w muzeum wojska (a tak zapłaciłbym 25 dolców za 15 minut), byłem na prezentacji Harley'a. No i w Akcent Cafe na wyborach dziewczyn na okładkę pewnego tygodnika. Rozmawiałem z kilkoma z nich i ... wszystkie chcą zostać pielęgniarkami (szpital marzeń...) lub policjantkami. To drugie nie dziwi... ale pierwsze w kontekście zupełnie niepotrzebnych pielęgniarek w Polsce. A tutaj pielęgniarki mają się dobrze. Niezłe pieniądze i wysoki prestiż. A w ogóle jak tu spotyka się piękną kobietę to w 90% można być pewnym że to Polka lub Czeszka. Kurczę, nie wiedziałem że Czeszki są takie ładne...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielęgniarki |
DaSto a oco Ci w gruncie zeczy chodzi a? ..........:::::::::: I L L E G A L - R A C E S ::::::::::.........
|
|
DaSto przestań zalewać nas głupimi, bezsensownymi i nikomu niepotrzebnymi tematami. Oto słowa krytyki, które powinny (o ile zostało Ci coś rozumu) skłonić Cię do myślenia. Mam dość pieprzenia o Twoich scenariuszach i jeździe czołgiem. Mam pomysł: zapisuj sobie swoje przeżycia na papierze toaletowym a potem się tym podcieraj. Osobiście mam już dość Twoich wywodów. Mam nadzieję, że te oto słowa krytyki wystarczą Ci, aby dać nam (a przynajmniej mi) spokój. Jak zwykle krytyczny Mr "S"
|
|
Ot znalazł się "rzecznik" wszystkich forumowiczów MrS zejdź na ziemię i nie staraj się być wszystkowiedzącym, samozwańczym "liderem" tego forum.... DaSto pisz dalej MrS widząc autora "DaSto" nie otwieraj tematu - proste ? jak najbardziej... Tiger PS "żeczy"? to jest nasza dzisiejsza "żeczy"wistość ? A tak nawiasem mówiąc czytając niektóre wulgaryzmy sam mam ochotę wytrzeć d.... o monitor :P
|
|
No wybacz Tiger ale jaki problem poruszają wypowiedzi DaSto?! Ja tutaj nie widzę żadnego konkretnego problemu, tylko jakieś niepotrzebne wywody, nie mające żadnego celu i wartości merytorycznej. Zdania nie zmienię, a co do bycia "samozwańczym liderem" to nim nie jestem - wyrażam swoje zdanie na określony temat, co jest moim prawem, a w tym wypadku wręcz obowiązkiem. Jak zwykle krytyczny i wrażliwy na ludzką głupotę... Mr "S"
|
|
DaSto!! Jestem z Tobą!!! |
dawaj DaSTO!! Fajnie piszesz i z jajem i o różnych rzeczach. zawsze to chętnie przeczytam. Nie zrażaj się wypowiedziami negatywnymi, moga być i takie. Sam zaraz wrzucę coś, co na pewno sie nie spodoba tym, którzy sami nie mają pomysłu na to Forum innego niż dysortografia w obronie zaściankowości.
|
|
....aaa to o to chodziło....! :D ....DaSto czy DaDwieście ...nie ważne .... niech DaJe.....! ...czekam na jeszcze!! :D --- PGG
|
|
DaSto Nie przejmuj się. Młody siecze troche na oślep, ale z czasem wystrzela się i bedzie z niego pożytek. Myslę, że Twoje wypowiedzi należą do ciekawszych, spośród ostatnio tu zamieszczanych. Pozdrówka za wodę.
|
|
DaSto, piszesz z nerwem i inteligentnie, z przyjemnościa czytam Twoje teksty. Umiesz obserwować i nie przejmuj sie tymi, których interesuje wyłącznie własne zadupie. Chętnie poczytam o Twojej rzeczywistości, bo choć znam wiekszą część Europy, ale tam gdzie jesteś -nie byłem. Podróże uczą szcunku i zrozumienia dla innych, a tego nigdy dość. I masz rację (co do pielęgniarek również). W krajach UE dyplomy naszych pielęgniarek są uznawane i mają one tam duże uznanie więc pewnie wiele z nich wyjedzie z kraju, a nasze "władze" znów obudzą się z ręką w nocniku, jak zawsze zresztą. A Słowianki są rzeczywiście piękne - znowu masz rację! Serdecznie Cię pozdrawiam. Zbych
|
|
Drodzy Panowie tz i XtraVert: może ja jeszcze się nie "wyrobiłem" na tych salonach ale w wypowiedziach DaSto nie widzę nic ciekawego... Wybaczcie... Po prostu ja już tak mam ;-D Pozdrawiam tz , XtraVert no i oczywiście DaSto... Niedoszlifowany jeszcze diament zwany Mr "S"
|
|
DaSto pisz dalej. Twoje wypowiedzi są inne niż znaczna część ostatnio pojawiających się na forum. Jeśli odnosisz sukces, mam nadzieję, że nie tylko chwilowy dziel się radością. Może inni żyjący w trudnych realiach dostaną dzięki temu zastrzyk energii do wiary w własną pomysłowość. czesław
|
|
MrS Nie bierz tego zbyt do serca. Fajnie, że tu jesteś. Pozdrawiam z wzajemością.
|
|
Komu się nie podoba to niech nie czyta. Nikt nikogo nie zmusza. Młody człowiek obiektywnie donosi co i jak widzi swoimi oczami. Docenić to trzeba że pamięta o swoich stronach rodzinnych i wielu ludziom którzy marzą o wyjeżdzie do tego ,,ziemskiego raju ' ukazuje jak potrafi jego oblicze. Czekam na następne relację aby porównać je z własnymi spostrzeżeniami jakie z tamtąd przywiozłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |