Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niesforny pies |
Mam problem z psem. Jak jest uwiązany to wyje jak nie to jeszcze gorzej, gryzie za opony w samochodzie, ucieka na ulicę i do wszystkiego szczeka co się rusza. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niesforny pies |
Napisz coś więcej o swoim psie od kiedy go masz i od kogo? bo to na pewno nie szczeniak. I przede wszystkim musisz mieć dużo cierpliwości. Pooglądaj na YouTube może coś tobie pomoże https://www.youtube.com/watch?v=ef7D2VZmSkE
|
|
Jest w Łomży treser psów i tu szukaj pomocy. Niestety nie mam kontaktu do niego jednak mój znajomy korzystał niedawno z takich usług.
|
|
dokładnie to świadczy że jest żle wychowany skorzystaj z tych usług co wyżej trochę szkoły dla psiaka i będzie super a jeszcze jak młody szybko się nauczy porządku ..pozdrawiam powodzenia
|
|
Wziąłem go jak miał 3 lata, a mam go prawie rok
|
|
Czy wychodzisz z nim na spacery? Co robisz z tym psem? Może ma za mało ruchu i się nudzi dlatego sam znajduje sobie zajęcia. Psu nie wystarcza bieganie cały dzień po dworze, jak do przywiązujesz lub spuszczasz tylko żeby sobie pochodził to się nie dziw, że zachowuje się w ten sposób.
|
|
Mam pomysł. Wychowaj go.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |