Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po co nam Bricomarche |
Nie mam pojęcia na co w Łomży trzeci market dom i ogród jest już Mrówka i Farbex ... gusto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po co nam Bricomarche |
wieksza konkurencja nizsze ceny... no wiec co wadzi kolejny market budowlany??
|
|
Potrzebny, szkoda tylko że to nie Castorama albo obi
|
|
I to jest taki problem wagi państwowej, żeby rejestrować się na 4lomza i zakładać posta? Prześmiewcy mówią, że to miasto rond, biedronek i kościołów tylko ronda poprawiły bezpieczeństwo i możliwość włączenia się do ruchu a biedronki i kościoły są pełne ludzi także Bricomarche też będzie funkcjonował...
|
|
Na pamiątkę :) Imię (nazwa) użytkownika: gusto Posty: 1 Imię: gustaw Strona domowa: http://1
|
|
dopa boli? od konkurencji ? --- jak dla mnie ten kto inwestuje swoją kasę wie co robi, jego brocha i interes, a dla nas i nawet jeszcze ze trzy takie by się przydały, będzie wybór i walka na ceny o klienta
|
|
Każdy narzeka, a potem pierwszy leci, bo łopata jest na promo.
|
|
jak dla mnie to i lepiej. W mrówce byłam ostatnio po farbe do drewna i mi nikt nie doradził bo osoba od farb przychodzi na 12 do pracy. Przy elektro narzędziech też nikogo... wiedziałam więcej o sprzęcie niż pracownik... nie ma nawet komu telefonu odebrać
|
|
By wybudowali coś na wielkość Castoramy lub Leroy merlin , kolejna mrówka i nic po za tym . , .
|
|
Bricomarche jest ok, bo jest tam duży wybór, ale ja tam wolę OBI.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |