Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbychu i jego pomówienia GloriosyTrinita |
Uważam,że wszyscy zainteresowani powinni podjąć kroki prawne w celu ochrony dobrego imienia Stowarzyszenia GloriosaTrinita . Stwierdzam, że ww osobnik zniesławia publicznie instytucje wyzej wspomnianą,a co gorsze atakuje przez to publicznie Kościół Katolicki. W prawie karnym kodeks przewiduje za taki czyn kare ,włącznie z pozbawieniem wolności.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbychu i jego pomówienia GloriosyTrinita |
O którego Zbycha tu chodzi i jakie pomówienia?
|
|
A w jakim artykule ten osobnik zniesławił kościół katolicki bez skazy ?
|
|
we wspolczesnej haha
|
|
do założyciela tematu idż do swego kośćioła a nie nam Zbycha wkurzasz...
|
|
Zbychu swój chłop...
|
|
Twister pijemy winko mszalne!!! Oni walą whisky to im wino nie potrzebne. A tak na marginesie ksiadz to Franek, Bolek czy Kazik, ja wierze w Boga a nie w jakas kukle przebraną w sukienke z tacą hahha
|
|
Brawo Zbychu, precz z sektą Gloriosa.......
|
|
dokładnie Zbychu dobrze napisałeś pozdro
|
|
Ja napisalem prawde, jak bylem z nimi we Włoszech to do obiadu kupowalem butelke wina bo lubie wytrawne a wyjazd traktowalem jak wczasy. Postawilem butelke na stole i kazdy sobie nalewal tyle tylko ze na koncu popier..... Corso z Mediolanu mnie nazwal alkoholikiem. To ja qrwa kupowalem po 20 euro wszyscy pili a ten oszolom tylko do mnie wyskoczyl. Mam to w d.....i jego tez chociaz nie ukrywam ze glupio sie poczulem. Rozaniec na plazy a 10m od nas laska z gołymi cycami ksieza mieli oczy jak kameleon chociaz nie ukrywam bo fajne cycki miala haha
|
|
Pozdro chłopaki :) Amend! Haha
|
|
Zbychu, już Cię lubię, ale uważaj na słowa, mogą Cię pozwać pozdro
|
|
Ale za co mają mnie pozwac? Za prawde? Wyzwal mnie od alkoholikow, laska z cycami lezala i zaplacilem 1500 zl za slub :) Pozwac to moge ja jego bo oszukal mnie twierdzac ze bez bierzmowania nie moze dac slubu. Bierzmowanie jest wskazane lecz nie konieczne. Pozdro :)
|
|
Zbychu (---.189.223.7.skyware.pl) Pacjent , który oddali się ze Szpitala Psychiatrycznego w Żurawicy. Widywany okazjonalnie w Łomży. Fizycznie nie jest niebezpieczny. nadal poszukiwany.
|
|
spoko Zbychu, wieżę Ci , ale TY tego nie udowodnisz, a sympatycy kieckowych Cię pozwą o ...... i tu nie będę im podpowiadał dobra rada, kolego uważaj na słowa - rozumiem Twoje wk...ie, ale ostrożniej! pozdro
|
|
Fajnie będzi oglądać djęcie zbyszka na 4 łomża pod tytułem użytkownik 4 lomza a nicku zbych skazany.Będziesz miął na grzywnę? to może być i 40 tysia .Przy pozwie zbiorowym to się do końca życia nie wypłacisz
|
|
Ale o co mogą pozwać? O to że Zbychu prawdę powiedział, żadne nazwiska nie padły. A to że wierzy w Boga nie księży to każdego sprawa. Religi nie obraził , nie pluł na nią jadem i w czym kaman? O to że moherowe zajmą się tym, by chłop zaczał w księdza wierzyć? hahahhah Zluzujcie.
|
|
cyt\" A sam proboszcz to oszust i zlodziej.\" \"Skasowal i oszukala mnie menda, zeby ci szmaciarzu w gardle stanela ta kosa, złodzieju.\" to tylko z jednego posta z innych jest na temat Gloriozy Sprawa do wygrania .I adwokat zarobi i odszkodowanko będzie I przepier...domek w Bieszczadach Zbychu
|
|
Autor: Kawa na ławe : pomyśl, póżniej pisz!
|
|
Nie w tym temacie napisałem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |