Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
buty slubne veneda |
Witam. czy ktos sie orientuje czy w galerii veneda kupie buty slubne??? i czy jutro sa czynne sklepy w galerii
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: buty slubne veneda |
Czym się różnią slubne od nie slubnych , czy jak dzieci ?
|
|
np tym ze w bialych butach pojde TYLKO do slubu a nie nigdzie indziej!!!
|
|
Sa na dlugiej
|
|
interesuje mnie w galerii veneda poniewaz tylko niedziele mam do dyspozycji na zakupy...a na dlugiej w niedziele jest zamkniete.......
|
|
galeria jest otwarta codziennie (oprócz świąt) od pon do sob 9-21 niedz 10-20
|
|
za tydzień jest niedziela handlowa więc większość sklepów będzie otwarta (nawet na ul. Długiej) a w galerii to raczej butów ślubnych nie znajdziesz
|
|
Obecnie buty ślubne nie są takie oczywiste, wszystko zależy od pomysłu, nie muszą być białe! Z własnego doświadczenia polecam obuwie skórzane: musisz przetańczyć całą noc - wiec musisz wydać trochę grosza by tę noc przeżyć (skórzane kosztuje). Również próbowałam znaleźć coś w Łomży... i moje poszukiwania zakończyły się na sklepie internetowym (jestem bardzo zadowolona zarówno z ceny jak i z jakości) - wystarczy jedynie dobrze zmierzyć numer buta.
|
|
Szeroką gamę butów typowo ślubnych sprzedaje sklep ze strony http://butyslubne.com.pl/ Miałam okazję u nich robić zakupy dwa miesiące temu przed swoim ślubem. Dziś jestem już po weselu i mogę powiedzieć, że but zaliczyły test;) Obcas się nie złamał, nic nie pękło...jednak naturalna skóra to najlepsze tworzywo moim zdaniem na takie buty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |