poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla kogo tak naprawdę będzie park J.P II

Tak jak w temacie,dla kogo tak naprawdę będzie ten park którym szczyci się prezydent Łomży?mieszkam w centrum i mam tam naparzać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla kogo tak naprawdę będzie park J.P II

A może nie zaszkodzi od czasu do czasu ruszyć d... i sie przejść. Jak zwykle Łomżyński zaścianek potrafi tylko narzekać. Co do centrum to jest ono teraz na południu, a dawne centrum jest obecnie wymarłe.

Prostaku zadałem pytanie a nie wspomniałem o tym że nie chce się iść,także zamknij morde i się nie udzielaj

mniejmy nadzieję że dla wszystkich

Pozdrawiam.

Dzięki kajka31 za wypowiedź

ktoś podliczył ile będzie kosztowało bieżące utrzymanie tego parku?
ile wynosi zadłużenie Łomży?

Łomży potrzeba chleba a nie igrzysk, za miliony,
służby sprzątające, ogrodnicy, konserwatorzy, oświetlenie, hektolitry wody do podlewania, coroczne nasadzenia kwiatów ect... ILE to będzie kosztować?
frajda dla okolicznych mieszkańców, raptem kilka tysięcy potencjalnych okazjonalnych bywalców, a z tego głównie mamy na macierzyńskim, emeryci i renciści, nie myślicie chyba, że ktoś specjalnie z drugiego końca miasta będzie się tam ciągnął z wózkiem na spacer? idąc tą drogą: dlaczego nie zrobić kilkuhektarowego parku na każdym osiedlu?
\"fontannę i robić pokazy światła i dźwięku wieczorami...\" ja tam bym jeszcze ogród zimowy z palmiarnią założył i pawie puścił na trawie...

niech żyje bal!, a po balu zostaną nam długi......ŚDM tysiące pielgrzymów w Łomży ???

jak park to park wydaje mi się że dla wszystkich..

a gdzie to dokładnie?

tam gdzie mają przyjechać setki tysięcy pielgrzymów na ŚDM - Łomża się dorobi -
a po balu zostaną nam długi......ŚDM tysiące pielgrzymów w Łomży ???

i park do utrzymania ....

Łomża i młodzież ? ha ha chyba ta gorszego szortu ...

masz jakieś wąty?
w Łomży od wejścia dobrej zmiany pozostał tylko kwiat młodzieży, sami młodzi i zdolni tu zostali, będzie lepiej - a ile \"ziomali\" wykształconych tu wróciło?
zostali prawdziwi polscy polacy patrioci , oblegający PUP y
... a fe! , ten gorszy sort niech wyjedzie,
Łomża da sobie radę bez desperatów - górą kadry moherowych beretów,
vivat emeryci i renciści !

Park ten będzie niechcący dla nas, Łomżyniaków. Ale hołd, pomysł i wykonanie było podejrzewam na żądanie podwładnych pana papieża.

ta ta w waszej łomży została młodzież po 70 tce...a jaka złota przyszłość tej waszej łomży...

Kto wymyślił ten park chyba jakieś kabotyny i pajace kościelne. Powstała betonowa pustynia z kępami kwiatków za grube miliony. Ciekawe ile będzie ławek z oparciami bo w spółdzielni mieszkaniowej powiedzieli że ławek będzie mało bo sa drogie i najwyżej jedna na blok!!!.
Czy naprawdę nie mamy na co wydać pieniędzy i czy taki park dla Łomży jest potrzebny podczas gdy stare o pięknym drzewostanie są zaniedbane.

Pomysłodawcy tego parku życzę, żeby mu jaja boleśnie spuchły do rozmiarów średniego arbuza.
Jeśli to kobieta, to niech jej zarośnie koprem i pokrzywą!

Nie ma żadnego połączenia z parkiem obok przedszkola, który jest lepiej zagospodarowany ale brak łącznika z parkiem osiedlowym obok z alejkami i ławkami ...niestety bez oparć, gdzie długo się nie posiedzi...można dostać garbu. Ludzie wydeptali tam swoje ścieżki i będą służyły dalej jako przejście na ul. Wyszyńskiego.

jak ja sie ciesze ze juz nie mieszkam na tym zadupiu gdzie wszyscy potrafią tylko zrzędzić i narzekać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org