Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sąsiad i jego gołębie |
Witam, mam problem, sąsiad na osiedlu hoduje gołebie, kilkadziesiąt sztuk. To dość uciążliwa sprawa ponieważ zanieczyszczają balkon, zapach jest przykry. Co mozna zrobić z tym problemem tak by nie popaśc w konflikt z sąsiadem ? :) Prosze o poważne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sąsiad i jego gołębie |
dobra wiatrówka Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Nie radzę z wiatrówki bo za to można mieć kłopoty.
|
|
no właśnie znajomy ma podobny problem czy można w mieśćie hodować gołębie gdy są uciążliwe?
|
|
4pokoje a jak sąsiad i sąsiedzi widzą twoją twarz codziennie to co mają zrobić?kupić wiatrówke czy wynająć killera?
|
|
Powiadomić sanepid. Nie widziałem, aby ludzie byli lokatorami gołębnika więc gołębie nie mogą być hodowane na balkonie. Mam ten sam problem i właśnie wybieram się po pomoc do sanepidu, bo ŁSM ma to gdzieś. Brudne zasr...ne balkony syf na klatkach a opłatę za sprzątanie się pobiera. Powód jest jeden kierownictwo ŁSM olewa lokatorów.
|
|
najlepsze sa koty , muszą być łowne i muszą pochodzić z centralnej Polski , wpuść ze dwa do gołębnika na noc i problem z bani :)
|
|
Tylko zatrutej pszenicy nie nasyp bo wszystkie zdechną.
|
|
zacznij hodować jastrzębia..proste, skoro LSM nic do tego nie ma
|
|
Sprzedam ci patent studentów medycyny - weź trochę ziarna (obojętnie czy pszenica czy żyto) do garnka, zalej to spirytem (koniecznie czysty alkohol - żaden denaturat czy inny metylak), zostaw na jakiś czas do nasiąknięcia. Na następny dzień rozsyp ziarno dla latających szczurów. Obserwuj, jak naprute gołębie nie mogą fruwać, pozbieraj do worka i wywieź w cholerę. Zawsze możesz zrobić z nich rosół :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |