Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komax hurtownia czy sklep |
No właśnie mam kolegę w tej firmie i pewnie dlatego się skusiłem,remontowałem mieszkanie i potrzebowałem glazury i art.sanitarne,nie szukałem nigdzie bo po co skoro reklamy przekonują no i w końcu kolega pracuje,jak się okazało przepłaciłem,w tej firmie zapłaciłem,szkoda że zrobiłem wycenę po a nie przez,poprostu myślałem że mają dobre ceny a jak się okazało było inaczej,nie polecam więc tej firmy a przyszłym nabywcom radzę aby zorientować się o towary i ceny w i,bym sklepie,taka wycena dużo znaczy,oszczędzicie państwo w ten sposób trochę pieniędzy które można przeznaczyć na inne cele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komax hurtownia czy sklep |
Skarżysz się na swoją głupotę? Chyba normalne, ze robi się wycenę przed zakupem, a nie kupuje w ciemno, bo kolega poleca. Sam piszesz, że nigdzie indziej nie szukałeś, więc chyba tylko do siebie możesz mieć pretensje, że d... nie chciało Ci się ruszyć i porównać ceny. Za wygodę się niestety płaci.
|
|
~johnyb. Tym wpisem na forum robisz „pod górkę” swojemu koledze. Ceny hurtowe dotyczą zakupów hurtowych. Nie sądzę abyś kupował(a) 10 sedesów, kranów, lub 100m² glazury. Pozdrawiam.
|
|
Zamyslony ma racje. Robilismy remont jakis czas temu i akurat komax byl najtanszy, tyle, ze bralismy ponad 100m2 glazury, terakoty itp. Zaden sklep nie byl w stanie przebic ich cenowo, a przy takich ilosciach szuka sie najtaniej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |