Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa skutera |
szukam osoby która by przyjechała i naprawiła skuter w moim domu. Prosze pisać numery telefonów tutaj napewno się skontaktuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa skutera |
a jaki jest problem ze skuterem?
|
|
a co dokładniej trzeba naprawić? co się dzieje ze skuterem
|
|
coś strasznie stuka w cylindrze i nie chce odpalić czyli pewnie cylinder. Ale trzeba jeszcze zobaczyc dokładnie co tam się dzieje i ewentualnie wymienić części
|
|
Myśle,że nie jest to usterka którą dałobyradę naprawić od ręki i na miejscu, pewnie poszły pierścienie ewentualnie tłok
|
|
wiem właśnie i chciałbym żeby ktoś na początku zobaczył co się stało i ja bym części zamówił a jak by przyszły to jak ktos miałby czas to by je wymienił
|
|
Prosta robota..możesz sam coś takiego zrobić
|
|
no niby mogę ale wolę nie robić bo mam mało kluczy i jeszcze moge coś nie tak zrobić. A więc jest jakiś mechanik który mógłby przyjechać, sprawdzić co jest zepsute i naprawić jak będą części?
|
|
słuchaj kup cały tłok razem z pierścieniami ..cylinder jest przykręcony na inbusy..i wymieniasz go..poco płacić ci za naprawe jak sam możesz to wymienić
|
|
a jeżeli chcesz żeby ci ktoś naprawił to przyprowadz skuter do łomży ja ci za free zmienie tłok i pokaże ci jak to się robi
|
|
skoro tak mówisz to chyba sam spróbuję
|
|
Spróbuj sam to jest proste..i na dodatek zaoszczędzisz
|
|
882124148 naprawa motocykli i skuterów
|
|
usterka może być taka że na sworzniu w tłoku może być luz i stuka lub łożysko na wale.wymiana nie jest prosta.a w ogóle to czterosuw czy dwusuw,w czterosuwie jest więcej pracy a w dwusuwie trochę miej.pracowałem w serwisie skuterów i znam się na nich mogę naprawić 508-830-483
|
|
Też miałem skuterka. Wszystko sam możesz naprawić przy odrobinie checi Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
Ja polecam sprawdzić na scooter.com.pl - mają ogrom punktów w całej Polsce, więc jakiś w okolicy będzie na 100% ! ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |