Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziecieca poradnia ortopedyczna |
Witam moje dziecko złamało rekę i mam skierowanie do bialegostoku do dzieciecej poradni ortopedycznej. Nie wiem tylko gdzie konkretnie mam sie udac bo w szpitalu jak sie spytałem to mi powiedzieli zebym sobie poszukał. Wydaje mi sie ze chodzi o dsk na waszyngtona w białym ale nie mozna sie tam dodzwonic. Moze ktos miał podobny przypadek? TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziecieca poradnia ortopedyczna |
Tak na pewno chodzi o Szpital DSK jeśli chodzi o możliwość dodzwonienia to jest utrudniony tak jak zauważyłeś (85) 745 05 00 to numer na centralę. Proś o numer wewnętrzny do konkretnego lekarza jeśli masz wybranego albo na rejestrację do poradni ortopedycznej, niestety nie mam numeru ale zapewne centrala poda ... Dzwoń najlepiej w okolicy 12:00-13:00 jeśli chcesz się umówić na wizytę a skierowanie doślesz... Ps. a kto Cię wysłał ze złamaną ręka do Poradni ... Przecież powinienieś jechać bezpośrednio na Izbę ... magia_2
|
|
Pewnie juz za pozno ale dlaczego nie do Ostrołęki ? my z dzieckiem tam pojechalismy.
|
|
Turbo mówiłem co ze to daj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |