Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstał nowy Blog |
Powstał nowy Blog na Onecie www.hiphopnew.blog.onet.pl I ten gostek zaprasza do komentowania !!!!!! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstał nowy Blog |
:-| no i co w zwiazku z tym? ? ? ?
|
|
DOBRZE ZE NIE PISZE O KAZDYM NOWYM BLOGU:)
|
|
No i zapraszam na niego !!!! dawajcie komenty i wogule i to nie mój blog ani nie mój pomysł !!! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
|
ale to nie ja tylko taki jeden wlazł na kompa i na forum pod mojim nickem . <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
nie no blog jest po prostu super, hehehe, przykaldaj sie bardziej w szkole pozdrawiam Freek
|
|
Co mnie ku*** interesuje blog jakiegoś fagasa??? Pozdrawiam
|
|
Joł, joł, ciek it ap. OMG.
|
|
ale przyklinacz dobra jak masz takie gówno pisac to wogule nic nie pisz <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Co za koleś... reklamuje blog i to jescze nie swój! Niedługo będziemy powiadamiani o każdej nowej stronie www... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Joł joł fakamada... SsSIuUUpPPerRR bLOooOOg444$$$eeeeeKKKK Czy jakoś tak ;)
|
|
bartez gówno to Ty piszesz. Takie same gówno mnie interesuje blog jakiegoś fafarafy. Won z forum, spamerze. Pozdrawiam
|
|
BOZE TEN BLOG JEST DO DUPY I TO JEST TAKIEGO KOLEGI BARTEZA TAKIEJ CIOTUNI BUAHAHA!!!!!!ZJEBANY TEN BLOG NA MAKSA!!MRS RESPECT!!!!!!!!ZA TE TWOJE SLOWA :)!!
|
|
NIE PISZCIE POSTÓW NA TEM TEMAT BYM CHETNIE TO USUNOŁ ALE NIE MORZNA .......TO NIE MOJA WINA ŻE TAKI DEBIL SIE DORWAŁ NA MÓJ KOMPUTER I PISAŁ TE ROŻNE TEMATY. BARDZO WAS PRZEPRASZAM.BEDE TERAZ JA PISAŁ I PORZĄDNE TEMATY !!! SORRY ZA DEBILA CO SIEDZIAŁ NA KOMPIE.I TAK GO ZBIŁEM HEHE...
|
|
Drogi mrs po pierwsze jezeli wymagasz od kogos kultury na forum to wymagaj takze od siebie!! bo nie widac abys to robil! a po drogie te forum nie nalezy do ciebie zebys kogos wyganial z forum "Won z forum" ...nie ladnie! oczywiscie nic do ciebie nie mam, tylko wyrazam swoja opinie. Pozdrawiam
|
|
Reklamy przeróżnych idiotycznych stron zaśmiecają mi skrzynkę mailową każdego dnia, brakowało mi tego tylko na forum... Precz ze spamem. Pozdrawiam
|
|
MrS weś debilu ty jestes spam chłopak chciał pochwalić sie blogiem... PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Mi najbardziej na forach nie podoba się, że każdy sobie pisze co chce i czuje bezkarność. Takie obrzucanie błotem i wrzucanie kogoś z forum jest zachowaniem niskich lotów. Każdy ma prawo pisać sobie bloga i czuć potrzebę podzielenia się z innymi swoją twórczością.
|
|
Spadaj trollu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |