Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kary , co jest z tym płaceniem przez Miasto a raczej przez jego mieszkańców. |
Czy ja się wreszcie dowiem kto imiennie odpowiada za kary obciążające nas tzn. pospólstwo? Czy Prezydent lub upoważniona osoba wyjaśni na czym polegała nieudolność pracowników i czy jeszcze dalej tak wydajnie pracują? Może jakiś redaktor 4lomza zajmie się tym tematem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kary , co jest z tym płaceniem przez Miasto a raczej przez jego mieszkańców. |
Ja to myślę ,że jest to sposób na wyciągnięcie kasy od ludzi , sposób jest bardzo prosty, najpierw dostaję się karę możliwie jak największą ,ogłasza się ją i robi nowy wyższy cennik , aby tą karę zapłacić, póżniej karę się zmniejsza , natomiast kasa z wyższych opłat zostaje i co można , można Przykład śmieci najpierw było 1,5 mil kary powołano eksperta z Radziłowa , który miał to załatwić , i załatwił jeszcze ponad 8mil więcej , z odsetkami ponad 10 mil karę zmniejszono póżniej , jak FACHURA poszedł w ministry (został posłem) natomiast podwyższone opłaty zostały! A mał być taki mondry , doktor ,amerykański , a te pomysła , beznesy , pozyskiwania a ostało się na tępym podwyższaniu opłat i jeszcze tępszym budowaniu - rewitali- zacji parku którego niebyło z przesadzaniem drzew , które się nie powiedzie bo drzewka na jesieni uschną...
|
|
Re: Kary , co jest z tym płaceniem przez Miasto a raczej przez jego mieszkańców. |
Zamiast budować parki należałoby wyremontować chodniki w naszym mieście bo są w bardzo złym stanie. Np. Ul. Partyzantów, Wyzwolenia, Przyjaźni i wiele innych. Idąc tymi chodnikami trzeba bardzo uważać żeby się nie wywrócić. ⚡
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |