Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca za granicą |
Poszukuje sprawdzonej firmy z którą można wyjechać za granice. Jęśli ktoś miałby namiary lub szuka osby do wyjazdu to czekam na opdpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca za granicą |
Poszukujemy pracowników magazynowych ze znajomością j. angielskiego. Prosimy o przesłanie swojego CV na e-mail. telefon: 618800877 e-mail: polandindustrial@transline.co.uk ogłoszenie dodane 2014-04-05
|
|
Rodzaj pracy: Czas nieokreślony Okres: PERMINENTNA Wynagrodzenie: 1.400 £ na mies. Rejon: Londyn › Londyn Pn.-Zach. Miejscowość/dzielnica: PARK ROYAL-NORTH ACTON ENERGICZNE OSOBY POTRZEBNE DO PRACY W PRALNI -JAKO LAUNDRY ASSISTENT 6 DNI W TYGODNIU OD 8.00-18.00 ZAROBKI 1,400 PER MONTH IN HAND Kontakt: Firma: Sylvia Ltd Osoba kontaktowa: Agata B Email: agatha@sylviagrey.com
|
|
Budownictwo i Remonty Rodzaj pracy: Tymczasowa Wynagrodzenie: 300 £ na tydz. Pierwsza praca! Rejon: Londyn › Londyn Pn. Miejscowość/dzielnica: Hoddesdon Poszukuję Malarza do malowania wyrobów gotowych ( bramy, stale, balustrady itp.) oraz pracownika fizycznego do prac porządkowych i przy pomocy w zakładzie. Wynagrodzenie przez pierwszy tydzień wypłacane codziennie na stawki za daną wykonaną pracę. Po tygodniu stawka godzinowa lub nadal stawki. Kontakt: Osoba kontaktowa: Wojtek Tel. 1: +44 (0) 7928579561
|
|
Ooooo kolejny co jedzie na truskawki do Niemiec, bo w Polsce na chleb nie ma... Aj nie chciało się nosić teczki, nie chciało.... Teraz zrywać u szwaba truskaweczki...
|
|
Budownictwo i Remonty Rodzaj pracy: Czas nieokreślony Wynagrodzenie: 10 - 12 £ na godz. Rejon: North West England › Merseyside Miejscowość/dzielnica: Liverpool Oferuje prace przy ociepleniach wymagania: doswiadczenie, karta cscs, stawka godzinowa: £10/h Kontakt: Osoba kontaktowa: lukasz Tel. 1: +44 (0) 7474708122
|
|
Produkcja, Magazyny Rodzaj pracy: Czas nieokreślony Rejon: South West England › Bristol Agencja Pracy B&W nr zezwolenia76, 29 poszukuje Krawcowe/Szwaczki do Wielkiej Brytani - nie wymagamy znajomości angielskiego, Wymagamy doświadczenia, w zawodzie Krawcowej, Szwaczki minimum 5 lat, gwarantujemy zarobki na początek, od 6.5 do 8.5 funta na godzinę, praca jest przy szyciu rękawiczek, firan, odzieży, fartuchów, , pokrowców , szycie skóra itp w zależności od umiejętności kandydata. Pomagamy z zakwaterowaniem około 65 funtów tydzień, przygotowujemy plan podróży dla pracownika do Anglii. Osoby zainteresowane spełniające kryteria proszę o CV w Word. nie pobieramy opłat za organizacje pracy. biuro.michal82@wp.pl
|
|
mietek12345 a moze Mieczyslawie hehe, kolejny urzedas uwaza sie za lepszego czlowieka bo ma wiecej na koncie, zeby wszyscy byli urzednikami i darmozjadami na posadkach to dopiero bylaby nędza
|
|
Pracowałem trochę za granicą - ale to nic fajnego. Szczególnie gdy zna się średnio język ;/ Powróciłem do tego na czym znam się najlepiej czyli na zarabianiu na stronach. Tutaj znalazłem całkiem interesujący program partnerski który generuje całkiem spore zyski. Nawet się tego nie spodziewałem.
|
|
Autor: chilu (---.elomza.pl) Data: 07-04-14 14:56 Poszukujemy pracowników magazynowych ze znajomością j. angielskiego. Prosimy o przesłanie swojego CV na e-mail. telefon: 618800877 e-mail: polandindustrial@transline.co.uk ogłoszenie dodane 2014-04-05 A Ty co białych murzynów szukasz i za lepszego się uważasz? Całą młodość przehulałeś, szkoły żadnej nie skończyłeś to teraz musisz jeździć i szwabom służyć.
|
|
mietek uspokuj sie lobuzie
|
|
mietek12345 teraz dyplomem uczelni mozna sie podetrzec ,
|
|
i tak na zmywaku skoncza
|
|
Oczywiście jak ktoś go nie ma(dyplomu), nic w życiu się nie dorobił ani nie osiągnął i nie ma żadnych perspektyw to będzie zwalał na znajomości i układy albo na to, że Polska to chory kraj, ale on sam to chodzący ideał, najmądrzejszy i inteligentny ponad wszystko, a dyplomu... eeee wszystkim dawali tylko jemu zapomnieli :D a Niemcy czy Anglia to super kraje, bo tam na zmywaku zarobi się 1000 euro (czyli w tych krajach to pensja głodowa), ale Polaczek jak przeliczy na złotówki to twierdzi, że majątku się dorobił za granicą. Ech... życie...
|
|
Polaczek he... czytalem Twoje wypowiedzi na inne tematy, ciezki Mieczysław jestes , Polska to ciezki kraj , nie zgodza sie tylko Ci co rozkradli ten kraj
|
|
mieciu ogarnij sie 1200 na miech 37 godz tygodniowo razy 5 zlociszy o 14 prace konczysz mozesz ogarnac druga robote na pol etatu 2 tys miesiecznie jest razy 5 zlocisze
|
|
zyje sie nie mesiem sie smiga paliwo tanie jak woda mineralna
|
|
Chilu jeśli to Twoje jedyne argumenty to nie mamy o czym gadać... Może i jestem ciężki, ale prawdę gadam i dobrze o tym wiesz... bo jakbym nie gadał prawdy to nie musiałbyś jeździć truskawki zbierać tylko siedziałbyś teraz gdzieś w białej koszuli i pracował jak przeciętny KUMATY facet. Polska to dla Ciebie ciężki kraj dlatego, że dla ludzi na zmywaku nie płaci 1000 euro i takie jest Twoje myślenie.
|
|
mietek, skonczyles studia, to czas chwycic za mop, teraz pracodawcy wymagaja brak mopowstrętu
|
|
sluchaj mistrzu juz Ci pisalem , pierdoliszz smuty, najlepiej wszyscy w koszulach pod krawatek ciekawe kto by drogi budowal i osiedla etc... koniec tematu Panie Urzędasie
|
|
haaaaaa
|
|
No to sorry kolego ja wolę siedzieć w koszuli, a Ty rzeczywiście buduj drogi i osiedla... rzeczywiście koniec tematu niemiecki parobku.
|
|
Szkoda tylko, że budujesz te osiedla i drogi szwabom, a w portfelu masz dowód osobisty Rzeczpospolitej Polskiej, a udzielasz się na łomżyńskim forum internetowym.
|
|
mietek ty to masz farta matka mieszkanie ci oddala a mlodiez skad na to wezmie za 1000 zl ciezko wyzyc a co mowa o kocie wlasnym
|
|
haha Twoj profil : typowy urzedas wyczekujacy godziny 16 , kawka fajek i marudzenie w myslach bo przyszedl szanowny petent i cos chce no i mus ruszyc dupe z zapierdzianego , tak apropo to nie dorabiam obcego kapitalu, interesuje mnie budzetowka ale niestety nie mam rodziny tam :/
|
|
Nie masz głowy, a nie rodziny :) Nie możesz się dostać, więc niepowodzenia zwalasz na znajomości i rodzinę tak jak pisałem wyżej :) Odnośnie tego co piszesz to nie jestem pracownikiem Urzędu Miejskiego, kawy nienawidzę, a papierosów nie palę.
|
|
no to pozostaje Co zapierdzany fotel, nie wal smutow , ze rodzina sie nie liczy haha, zrobiono by anonimowy sondaz w placowkach biurowych to bys zobaczyl jaki procent wyloniony z konkursow
|
|
Znam wielu urzędników,lekarzy, policjantów,strażaków,klawiszy- ogólnie wielu pracowników sfery budżetowej. Prawda jest taka, że teraz nie mamy czasów komuny i ciężko jest kogoś wkręcić tak jak 20 lat temu. Czasy się zmieniły. Nad wszystkim pieczę trzymają instytucje kontrolne czy media. Oczywiście nie mówię, że w ogóle nie ma zjawiska nepotyzmu wśród sfery budżetowej, ale naprawdę jest tego teraz bardzo mało. Prawda jest taka, że niedojdy zawsze będą zwalać na znajomości, bo na coś przecież trzeba zwalić swoje niepowodzenia.
|
|
zwalic to mozna konia , nie ma co sie szczycic klawiszami i psami , mozgi wyprane maja
|
|
Czy ja wiem? Według mnie bardzo w porządku ludzie. Nikt im tam mózgu w pralkach nie pierze, a gorszą robotę wykonuje chociażby lekarz patolog, który robi sekcje zwłok albo pracownik zakładu pogrzebowego, który musi zwłoki myć,malować i ubierać... ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Ty masz mózg 16 latka, który twierdzi, że pies i klawisz to jest beeee, bo tak mówi Peja i Hemp Gru. A z innego punktu widzenia taki klawisz albo pies nie muszą jeździć do szwaba po jałmużnę, tylko biorą ze 3 tysiące na rękę wypłaty co miesiąc plus mają bardzo bogaty pakiet socjalny i wcześniejszą emeryturę, gdzie w takiej Łomży to żyją sobie jak Pany.... Ale tak jak już mówiłem co Ty możesz o tym wiedzieć? Nie znam Cię kilku lat, ale już po krótkiej konwersacji można stwierdzić,że za inteligentny to Ty nie jesteś.
|
|
mietek zaden urzedas z kowalem zawodowke konczyl
|
|
haha autentyczny przypadek : mianowicie mlody pies z ktorym gralem w pilke przez kilka lat wlepia mi mandat za piwko. Koniec tematu. Na pohybel skurwysynom
|
|
I bardzo dobrze zrobił, bo piwko pije się w barze albo w domu. U swoich szwabów byś nawet nie pomyślał o tym, żeby piwka się tak napić albo żeby na policjanta pies powiedzieć. W każdym razie tak jak mówiłem wcześniej ten "pies" bierze co miesiąc ze 3 klocki i śmieje się z takich parobków jak Ty.... a Ty nie zwalaj winy na znajomości i rodzinę tylko poczytaj sobie chociażby swoje posty w tym temacie i uzyskasz odpowiedź dlaczego jesteś tym kim jesteś i dlaczego musisz być parobkiem, a nie pracownikiem budżetówki :) papa
|
|
co Ty masz sie z tymi szwabami usilnie probujesz mi co post wcisnac tych hitlerowcow , nie jezdze tam i nigdy nie pojade , wiec skoncz te insynuacje , wjebales sobie cos w ten baniak i dalej z to brniesz, chory na glowe jestes, polowa mi przyzna racje na tym forum, Panie Mieczyslawie
|
|
Piszę o szwabach bo temat jest o pracy za granicą, a odnośnie Twojej osoby to już wyraziłem zdanie w kilku postach. Robol zwykły bez szkoły i tyle.
|
|
hehe a ty parowa urzednicza uwazajaca sie za lepszego od innych
|
|
mietek , chyba jestes rasistą
|
|
zagranica to nie tylko szwaby ,zreszto co ci tlumaczyc , celowo z malej litery bo gardze toba jak ty ludzmi bez z szkoly , nie studia swiadcza o czlowieku , ja mam studia ale szanuje ludzi ciezko pracujacych bo takich rowniez posiadam w rodzinie a tobie co najwyzej moge powiedziec zdejmij i przetrzyj profesorskie okulary, zapewne jestes nudny i przewidywalny, rutyna w zwiazku ?? kobieta znudzona miekka klucha ??
|
|
tak wogole to piszesz taki zrazony ta zagranica jakbys tam byl sam kiedys za parobka, tylko probowal oszukac wszystkich jaki z ciebie YNTELYGENT
|
|
pewnie na zmywaku pracowal lub zydom dupska podcieral ,i siadlo na bani ale paska sobie kupil a teraz mietka pali jaki on bystry
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej agencji pracy tymczasowej OutWorking - rekrutacja pracowników . W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |