poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JAKI JEST KOSZT REMONTU??

Witam orientuje sie ktos jaki jest koszt zatrudnienia fachowca w Łomzy by wykonal szpachlowanie scian, podwieszenia sufitu calosciowo, pomalowania scian i ulozenia paneli w pokoju 20 m2?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JAKI JEST KOSZT REMONTU??

10 tys. tyle musisz miec w zapasie. a jak nie masz kasy , proboj sam, jak zrobisz tak bedzie.. nie swieci garnki lepia.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Chodzi mi o koszt zatrudnienia samego fachowca bez kosztów materiałów.

20 zł za szpachlowanie m2 pomnóż przez metry ścian i trzeba doliczyć za sufit.

napewno nie bierz taniego "szpecjalisty"... to nigdy nie idzie w parze z jakoscia wykonania.nie ma tanio szybko i dobrze.
po drugie najlepiej zeby ten kto bedzie ci robil dal ci gwarancje na jakis okres czasu.jak sie zgodzi wtedy masz pewnosc ze bedzie solidnie.
co do ceny to roznie..czy z materialem czy bez..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

20pln-ów m2(bez malowania)sufit Ci za 300pln-ów podwiesi każdy,który będzie szpachlował,tylko do tego trzeba 2 osoby(gabaryty płyt)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

a! z panelami to różnie,jak posadzka krzywa,to nie ma fachowców,udzieli gwarancji na pół roku,a po roku podłoga zacznie "pływać".więc koszta posadzki trzeba brać pod uwagę,sama gąbka nie wystarcza na dłuższą mete.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Zapraszam podjadę na wycenę. Profesjonalnie sufity podwieszane i szpachlowanie dodatkowo położe panele i podrównam posadzkę jak bedzie trzeba. Na prace umowa i FV. Szpachlowanie ścian w zalezności od podłoża inaczej za tynki Czy tylko szpachlowanie czy do tego prostowanie to są podstawowe kryteria do wyceny a inna cena za przykładowo płyty gipsowe. Tak samo sufity w zależnosci o skomplikowania czy to ozdobny czy zwykły płaski do tego ilość warstw płyt. Budynak mieszkalny wiec wysokość tu nie ma znaczenia bo inną cenę też należy zastosować w budynkach wysokich.
Posiadam profesjonalne narzedzia, długoletnie doswiadczenie oraz transport.
Kontakt tel 666878828, lub mail: sufitypoddasza@googlemail.com

transporcik a z ciekawosci zapytam..znasz sie na sufitach armstrong? i nie szukaj w google opisu...
bo profesjonalnie to robi tylko kilka firm w polsce a jednak coraz wiecej ludzi chcialoby to u siebie montowac

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

plz armstrongi to w biurze, sklepie ale nie w domu.

Pamiętajcie, że przy samodzielnym remoncie też pojawia się dużo kosztów. Musicie mieć porządne narzędzia. Nie wystarczy chińska wiertarka, powinna to być Celam pod profesjonalne zastosowania, powinniście posiadać młot udarowy no i umiejętności... I kolejna sprawa - czas. Taki remont trochę potrwa...

Ogólnie ceny fachowców mogą być zróżnicowane jeśli chodzi natomiast o całkowity koszt remontu jakiegoś pomieszczenia, czy mieszkania to takie wróżenie z fusów się robi. Tak naprawdę ciężko jest to policzyć bez jakiś konkretów, które tak naprawdę zna tylko osoba, która koszt remontu będzie ponosić. Sprawne i fajne narzędzie, z którego korzystałem podczas liczenia kosztów u siebie http://kb.pl/lazienka/ na stronie macie kalkulator remontu praktycznie do każdego pomieszczenia. Warto poświęcić chwile i wyliczyć bo potem można się zdziwić jak remont będzie w połowie, a w portfelu susza, co często się zdarza.

Wysyłajcie zapytania do wielu firm i porównujcie jakość usług, podejście do kontaktu, do rozmowy i nie tylko. W sumie trudno ocenić z góry koszt, zawsze szacujcie, że wyjdzie 30 proc. więcej niż z pierwszych kalkulacji, bo jednak pojawia się po drodze szereg kosztów dodatkowych, o których się nie pamięta. Ewentualnie konsultujcie się z http://kapitanremont.pl

trolle znów w natarciu ..... kempa lideruje w spamie .... a admin ... tutaj nie istnieje ....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org