Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szambo betonowe jakiej firmy? |
Cześć wszystkim. Muszę zamontować u siebie szambo. Chciałbym kupić szambo betonowe. Czy ktoś zna i mógłby polecić sprawdzoną firmę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szambo betonowe jakiej firmy? |
Żadne firmy z internetu , to tak jak kupić świąteczną szynkę w promocji.Sam chłam.
|
|
Firmy pocałuj go w dupe
|
|
o co Ci chodzi właściwie? Przecież dziś większość firm ogłasza się w internecie. Nikt nie ma zamiaru kupować kota w worku, ale warto popytać ludzi o opinie, chociażby po to, żeby wiedzieć, czego unikać, a może również, co warto kupić.
|
|
z szambem zawsze jest sporo problemu niestety. Czy to betonowe, czy plastikowe.. Trzeba dobrze trafić. Warto porównać kilka firm, sprawdzić czym która uszczelnia, żeby zminimalizować ryzyko przeciekania.
|
|
Wypad gościu z reklamą.Od tego są ogłoszenia ale zbyt głupi jesteś
|
|
Jak koledzy nie macie nic ciekawego do powiedzenia, to wyjdźcie z tematu. Po co tu siejecie jad jakiś? Nie macie większych problemów? A co do szamba, krysiak dobrze mówi. Najlepiej sprawdzić różne opcje. Ja swoje zakładałem wiele lat temu. Korzystałem z usług jakiejś radomskiej firmy, szczerze mówiąc nie pamiętam nazwy nawet teraz. coś z ekologią chyba było w nazwie. Pamiętaj, żeby przypilnować firmy od wykopu. Powinien być równy, bo płyty mogą inaczej popękać, a żadna firma szambiarska nie uzna reklamacji, jeśli wina nie będzie po ich stronie.
|
|
dzięki kolego za radę
|
|
Tez mialam taki problem kilka miesięcy temu i nikt nie pomogl tylko pisali ze to reklama ,a szukalam i znalesc nie moglam,bo na tych przydrożnych co są porozstawiane z numerami telefonów jak dzwonilam to kazali odrazu wplacac gotówkę na konto i dopiero przywiozo 😞,ale znalazlam 😊.Bylam w Budach Czarnockich i tam kiedyś robili ale teraz nie robia ale pan byl tak mily ze dal mi namiary na firmę i tak jak sie umowilam przez telefon i to co proponowali przez telefon tak wszystko wygladalo i jest ok,a platnosc byla po zamontowaniu na miejscu wiec git.
|
|
wiesz co, poszukałem i znalazłem. To była firma eko-trans.
|
|
to Ci? http://www.szambo.go3.pl/ dzięki za fatygę. pt115, trochę zakręcona ta Twoja wiadomość. Mogłabyś powiedzieć coś bliżej?
|
|
dokładnie ta firma:)
|
|
dzieki kolego. zerknąłem juz na ich ofertę. Musze jednak pogadać przez telefon, żeby coś więcej wiedzieć. Może jeszcze ktoś ma inne doswiadczenia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |