Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w IST |
Zastanawiam się nad wyborem Internetu z IST. Proszę o opinie czy warto czy też nie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w IST |
ja tam mam najwolniejszy i nie narzekam, prędkość jak na umowie, praktycznie brak awarii ---------------------------------------------
|
|
Masz ten za 29 zł?
|
|
tak ---------------------------------------------
|
|
Mam już kilka lat z IST.Jest bezproblemowo
|
|
ja również mam najtańszą opcję i również jak przedmówca żadnych awarii. Pozdrawiam.
|
|
Moja trzecia umowa jest super mam ten za 59zl raz nie dzialal kilka dni po spaleniu sie mostu w Wawie ale to sila wyzsza
|
|
Ja też mam ten za 59 zł i nie narzekam. Działa super, na kilku sprzętach bez żadnych problemów. Potrzebuje szybkiego internetu ze względu na pracę wykonywaną w domu i IST jest niezawodny. Tylko raz była awaria tak jak wspomniał przedmówca, ale to sytuacja niezależna od dostawcy. Wydaje mi się, że u mnie to był raptem 1 dzien max 2 a nie kilka dni. Ale w sumie już nie pamiętam dokładnie.
|
|
Obsługa techniczna super. Nawet po południu. Szczerze polecam. Najlepszy IST. U mnie od kilku ładnych lat. I nadal zostaję.
|
|
Mam od początku istnienia firmy, obecnie z 59 zł. Nie zamierzam zmieniać dostawcy.
|
|
Internet jak internet ... ![]()
|
|
bierz za 29 na wyzszy zawsze mozesz zmienic Max
|
|
Witam, ja ze swojej strony polecam obecnie ofertę T-mobile -> 55GB za 35zł Można oglądać filmy i co tam jeszcze chcecie ... Ps. przez długie lata miałam Internet w IST jednak ich podejście do stałych klientów jest delikatnie mówiąc pobłażliwe ... Pozdrawiam i życzę udanego wyboru magia_2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |