piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znów to BLM....

Dziś ok. godz 11.oo przy skrzyżowaniu Zawadzkiej i Niemcewicza na przejściu dla pieszych Volkswagen passat osob. kol granatowy na blachach BLM ./nr. tez mi znane/ otarł się o pieszą i pojechał z głupkowatm uśmieszkiem w nie znane . Nie zatrzmał sie / choć ktoś krzyczał , ktoś zatrąbił / Nie wiem co zrobić ? Podać numer do publicznej wiadomości , zgłośić na policję czy delikwent sam sie odezwie i na kolanach przeprosi tą Panią !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znów to BLM....

Na policje tego idiotę, tu \"przepraszam\" nie wystarczy.. Niech się głąb nauczy!

:) :) :)
:) :)
:)

Obowiązkowo zgłosić na Policję. I to jak najszybciej - może jeszcze ma procenty we krwi...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Koniecznie na policję

Jak już piszesz takie rzeczy to podaj przynajmniej część nr rejestracyjnych. Myślę, że nie jeden taki właśnie passat na BLM jeździ po Łomży.

blitz -/prawdopodobnie nie jeden - ale w tamtym miejscu ,czasie i sytuacji tylko on i dobrze wie o tym . Nie jestem zwolenniczką policji - nie chcę go karać , ale nauczyć...daje mu czas do 17oo

A może ta piesza wpieprzyła sie jak krowa na jadące auto i bez znaczenia blachy na aucie ? prawda zawsze jest ciekawa no offence oczywiscie ;)

delikwenta to sie goni i rozwiazuje sprawe a nie na forum jakies wypociny upublicznia..

Pomysłowo.

jak na przejściu to ma małe znaczenie bo zawsze ma pierwszeństwo chyba że tak zwane \"wtargnięcie \" to wtedy inna bajka

każdemu może sie zdarzyć chwila nie uwagi , zamyślenie , martw punkt w lusterku itp ,ale trzeba umieć / mieć odwagę/ przyznać się , ponieść konsekwencję , przeprosić ...

społeczeństwo obywatelskie :-)
same Bolki !

Jeżeli piesza nie zgłosi to nie ma sprawy. Nie ma pokrzywdzonego nie ma problemu. Twoj donos na niewiele sie zda.

Oczywiście idz i niech chociaż policja pouczy. Parę lat temu stojąc przy sklepie widziałam sytuacje gdy dwoma pasami jechały samochody. Jeden zatrzymał się na lewym pasie przed przejściem a drugi dopiero do przejścia dojeżdżal. Wtedy z lewej wbiegł dwóch dzieciaków około 10 lat. Auto z prawej o mało nie potracili jednego. Chłopcy uciekli. Nic się nie stało. Kierwca zjechał żeby dogonić chłopców i zobaczyć czy nic się nie stało. Niestety uciekli między bloki. Drugi nadgorliwy pan kierowca również zjechał i powiedział ze zapomni co widział za stówe. Facet kazał mi się walić i tamten po złości zawołał policję. Skończyło się mandatem 500 zł za spowodowanie zagrożenia. Poszkodowanych nie było. Nauczka dobra bo wina ewidentna pana który jechał prawym pasem. Fakt. Drugi kierowca kawał świni ze względu na swoją propozycję.

Sorki za literówki.

Nikt was z myślenia nie wyręczy , często widzę jak ludzie pchają się na przejście lub stoją na samym krawężniku przed przejściem a kierowca nie wie co to za samobójca inteligentnie stoi ...

myślisz ze jeździsz na BL to zachowujesz się lepiej jak reszta uczestników ? ja jeżdze na BLM i tez mam oczy jak jezdzą inni bynajmniej wielce miastowi BL

nie bronię BL ,ale to co robią kierowcy z trój literową tablicą ,to czasami tylko wyjść z samochodu i położyć się ze śmiechu ,nie mówię że jestem najlepszym kierowcą ,ale tak na przykład jeśli chodzi o tych co mam na nich poważne uczulenie BLM ,dojeżdża taki gość do ronda i czasami mam wrażenie ,że przyjechał z Anglii bo zupełnie nie wie co ma zrobić ,no kurna ludzie rondo puste a ten się zatrzymuje jak by tam stał znak STOP i jeszcze się rozgląda czy coś nie jedzie ,no kur.... pociągu tam szuka czy co ??...
Ludzie trochę wyobraźni ,to jest miasto tu się ludziom po prostu czasem spieszy ,a ten pociągu szuka :)
Nie żebym się czepiał wszystkich trój literowych tablic ,ale są ASY :) pozdrawiam i do zobaczenie na rondzie .

to patrz jak lazisz jedn fladra w zdruga, lby w telefonikach i kuurwa wieklie halaaaaa

wyyy pjerdalacccc

wielu kierowców nie umie skręcić na skrzyżowaniu (wjechać na rondo) bez zatrzymania się, wielu skręcając zwalnia do zera, nie umieją myśleć i patrzeć do przodu i do tyłu.... bez względu na BL czy BLM... do tego odwieczne blokowanie lewego pasa, jazda równoległa ( a nie na suwak)... parkowanie tyłem, kiedy się tego nie umie i blokuje ruch w obydwu kierunkach na 5 minut,

BLM-y parkują w poprzek jak na swoich podwórkach

i zanim niedzielni kierowcy zaczną szczekać coś o prędkości, to wyjaśniam, że nie prędkość jest najważniejsza ale płynność... mimo to chcę jeździć po Łomży 50 a w nocy 60 ...

i do tego światła, co drugi debil zdziwiony jest ich zmianą na zielone, bo jak \"patrzał\" podczas hamowania to było czerwone !!!

i ci kulturalni zatrzymujący się na dwupasmówkach bez wyobraźni i spoglądania na to co dzieje się na drugim pasie :-0

Passat na BLM? Brzmi jak 95% aut spoza Łomży, mało precyzyjny opis.

laza lajzy , ja bym powyjepywal takich pieszych gdzie z doopa wlaza wszedzie,

a potem to zale egipskie

wan patalachy rowem albo w chalupach siedziec jak lazic nie potraficie, po co debilizm chronic, autorka powinna dac kopa w doope tej co sie niby tam otarla,

jakie to smieszne

Przestańcie pieprz...... o pieszym który wtargnął na pasy. Niejednokrotnie idąc do samochodu przechodzę przez dość ruchliwa jezdnię jedzie 20 kierowców i żadnemu debilowi nie przyjdzie do głowy by się zatrzymać i przepuscic. W takich sytuacjach pieszy musi ryzykować życiem by wreszcie wymusić możliwość przejścia na drugą stronę. Gdyby kierowcy posiadali odrobinę kultury i nie uważali się za kierownicą za panów świata takich sytuacji byłoby znacznie mniej.

rakieta i w czym Ty niby lepszy jesteś od swojego sąsiada z dołu. Gdy lejce zabierają bo \"raz\" mu się zdarzyło wypić browca szybciutko biegusiem zanim wpłynie wniosek do sądu zgłaszają się do poradni uzależnień na koedukację żeby nie być zamknięty na odwyku. A janek ten z naprzeciwka stwierdzi \"lepiej dostać w mordę niż przyznać się do własnych błędów\". :)

Ta Pani na pewno nie wtargnęła na pasy , ponieważ była już poza osią . Co byście nie pisali i tak uważam ,że dobrze postąpiłam . Co dalej -to już nie moja sprawa pewnie ....

nie zgłaszać, jak nic się nie stało, może to uczciwy człowiek, tylko spanikował. ewuncia jak nie przepuszczają, trzeba czekać, albo kup sobie samochód i ty będziesz dyktować warunki. Jak jadę i nic za mną nie ma to nie przepuszczam, ale jak jedzie ciąg samochodów to co 2 lub 3 przejście przepuszczam.

---------------------------------------------

po za tym pokrzywdzona powinna to zgłosić, może ona lubi być na pograniczu zycia i smierci :)

---------------------------------------------

12 lat masz, ze sie zastanawiasz i szukasz rozwiazania na 4lomza!! Na policje zglos cudaku. Fakt,ze to BLM nie ma nic do rzeczy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org