czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginął piesek !!

W okolicach Piątnicy Włościańskiej zaginęła suczka-wielkość do kolan,sierść podpalana,podobna do foxteriera,matka 5-ciu malutkich szczeniaków!Proszę wszystkich o pomoc.Moze ktoś widział!!Tel-603-069-299

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginął piesek !!

zostawiła swoje dzieci i poszła w kawalerke dorobic się następnych,to suka...

Nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mów!!

ruda z czerwoną obrożą na szyi?

zaginął kot,zaginął pies a w ***** to mam,gdyby to człowiek zaginął to inna sprawa...

Nie miała obroży

tobiasz1000- nie wtrącaj się jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia toksyczny człowieku. Idź mącić gdzie indziej.

na FB jest ogłoszenie:UWAGA przybłakala się pod salon trendy ul Małachowskiego . Jest malutka może 4-5 kg... może ktoś jej szuka? udostepniajcie .nie mogę jej zatrzymać. Zabiorą ja do schroniska.!!!!!!

miała Białej sierści pod brodą i białe łapki ? Skoro tak to ten piesek chodził za nami jakiś czas i przy Galerii Veneda poszedł gdzieś od PArkingu możliwe że monitoring załapał , zdjęcie będzie na spotted łomża jutro pewnie dodane to skoro tak to skomentuj tam i moze podpowiem coś jeszcze .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org