Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stare zdjęcia Łomży |
Poszukuję starych zdjęć Alei Legionów , okolice ulic Marii Skłodowskiej-Curie i Polowej: tam gdzie są banki WBK i Alior oraz te duże bloki mieszkalne i duży, szary sklep na rogu z sukienkami itp (nie wiem jak się nazywa). Byłabym bardzo wdzięczna o informację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stare zdjęcia Łomży |
Ale jak starych zdjęć Łomży?? lata1930?? .........................................................................
|
|
Tak, mogą być. Zależy mi na jakichkolwiek zdjęciach, bo sama nie mam i nie mogę znaleźć.
|
|
w miejscu tych banków stał Dom Żołnierza szukaj pod tym hasłem, naprzeciwko była elektrownia tez ją znajdziesz niżej w kierunku Wojska Polskiego nie wiem, poszukaj na historialomzy.pl ewentualnie wyslij do nich email
|
|
Super! Dziękuję bardzo :) A nie orientujesz się może kiedy powstały te budynki z bankami?
|
|
Może tu coś znajdziesz, bo jest sporo starych zdjęć ulic, pomników, kościołów itp.... http://historialomzy.pl/category/wspomnienia/wspomnienia-budowle/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |