Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warka. śmiertelne pobicie w sylwestra |
Podobno w warce w sylwestra śmiertelnie pobito chłopaka. Wczoraj go pochowano I nikt o tym nie pisał?. zibi10151
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warka. śmiertelne pobicie w sylwestra |
To nie jest temat do plotkowania, daj spokój...
|
|
ale to niestety jest prawda ..stało się na prawde ot cała śmieszna łomża
|
|
miał tylko 19 lat
|
|
Stalo sie niestety zycia mu nie zwrocimy mial 21 lat tak to jest jak hamy przyjezdzaja do lomzy i mysla ze im wszystko wolno potem takie rzeczy mysle ze ta osoba odpowie za to co zrobila Rutki Koksy !!!
|
|
Miał 21 lat, jakiś idiota zapchnal go ze schodów bez powodu, widział że stracił przytomność, skończył palić i poszedł do środka dalej pić... Nie udzielił żadnej pomocy... Uraz mózgu był tak silny, że chłopak zmarł po 5 dniach w szpitalu... Rutki Koksy !!!
|
|
Jak myslicie jaki bedzie wyrok ? tylko mnie nie rozsmieszjacie podpowiem wam troche 5 lat po 2,5 roku wyjdzie i bedzie mial sie dobrze chamisko pier..... Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Naogladaja sie filmow i po alkoholu wariuja. To sa prostaki nie umiejacy panowac nad soba. Wszedzie to jest ale w tych malych miasteczkac naprawde jest to widoczne ta chec wywyzszania jest bardzo mocna Kasa siła kto czym moze tym szpanuje. Oczywiscie ktos inteligentny to sie smieje z takich baranow
|
|
Komuś zależało by sprawa nie ujrzała światła dziennego...
|
|
jeśli to prawda to czemu media w Łomży nic o tym nie piszą???
|
|
Jeśli to prawda, to czekamy na artykuły. Nie ważne kto jest kim i ile ma pieniążków.
|
|
Wczoraj podbito tam kolejna osobę
|
|
Nikt nie chce nikomu z rodziny sprawiać przykrości. Ale chodzi o sam fakt, że takie sprawy dalej są utajniane a kolejne osoby chodzą do takich lokali nie świadome że może ich to spotkać. Nie ma w Łomży profilaktyki informacyjnej, nie wiem czy w szkołach są prowadzone rozmowy pedagogiczne z młodzieżą na temat zachowań, zagrożeń i w udzielaniu pomocy poszkodowanym. Mam synów w podobnym wieku i chciałbym by w Łomży czuli się bezpieczni. zibi10151
|
|
Zibi ja mam córkę starszą od tego chłopaka, który nie żyje, jako rodzic współczuje tragedii...Niewiem dlaczego nie ma artykułu o tym, może rodzina nie chce tego roztrząsać, a może jest inny powód...Każdy chce aby jego dziecko było bezpieczne, ale jak widać sk...ysyństwa nie brakuje czego przykładem jest śmierć tego młodego człowieka, tak naprawdę nie ma recepty i stuprocentowej pewności że po imprezie w jakimkolwiek lokalu wrócisz cały i zdrowy do domu:(
|
|
Sprawca został zatrzymany?
|
|
P.S - Wyrazy współczucia dla rodziny. Karo śmierci wróć...
|
|
Prawda wygląda tak że Łomża to miasto gdzie chodzą wiejskie wiraszki i szukają wrażeń , czepiają się słabszych i maja się za nie wiadomo kogo , naoglądają się filmów typu Rodzina Soprano i myślą że są fafarafa . Przyjdzie co do czego to pi**zda krótko i głowa w dół . Szkoda człowieka , bo całe życie miał przed sobą , a przez taką ku**e chłopaczek poszedł do piachu , nie ma się co dziwić że dzisiejsza młodzież nie ma pojęcia o zagrożeniach i o tumanach których święta ziemia nosi , bo tych dzieci nie uczą niczego w tych jeb**nych szkołach , i te całe media tylko ich otumaniają , zacznijmy sami patrzeć i przyglądać się wszystkiemu , i nie bądźmy obojętni , bo takie sytuacje mogą spotkać każdego , warto tylko szybko reagować aby nie stało się najgorsze . Nie wiem jak wyglądała tamta sytuacja , i nie wiem jaki miała przebieg , ale to nie jest ważne , mam nadzieję tylko że tego kto to zrobił spotka dotkliwa kara , bo ja osobiście to bym przywiązał skur***yna do samochodu i ciągnął po rozbitym szkle . Wybaczcie mi moją wypowiedź , styl i język , ale od dawna nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę i patrzę na te całe skur***ństwo jakie jest obecne wśród nas , teraz nie ma miejsca gdzie można wyjść , pobawić się i wrócić bo wszędzie są takie pseudokozaki . Rodzinie składam głębokie wyrazy współczucia , i zapewniam o modlitwie . Nie wiem co bym zrobił , żeby to spotkało któreś z moich dzieci .
|
|
Mieć tylko nadzieję ze ten h**j który się do tego przyczynił padnie sam ofiara wlasnego sumienia i albo sam sobie coś zrobi lub mu psycha siadze. Takie tematy trzeba poruszac i nie bać sie opini publicznej i ludzi znieczulonych na krzywde innych TURBO
|
|
Patrze ze i drugi temat jest zalozony wiec dopisze ze oprocz smierci byl drugi incydent gdzie osoba zyje dalej ale z bardzo zlymi wspomnieniami z warki mysle ze nigdy juz tam nie wroci gdzie wszyscy mowili ze taki porzadny lokal nie boje sie pisac o tym bo pisze prawde...
|
|
Są dwa wyjaśnienia tej sytuacji 1 - 4lomza współpracuje z policją i prokuraturą ( ale to nie wyjaśnia dlaczego żadnej wzmianki o tym wydarzeniu ) 2- 4lomza współpracuje z Warką
|
|
Takie sytuacje należy nagłaśniać publicznie, żeby sądy nie miały skrupułów przy wydawaniu wyroków.
|
|
Wartka jak wiadomo jest lokalowym zapleczem JKK . A JKK, jest za samosądami, więc o co wam chodzi ?
|
|
Mieszkam w Sztokholmie 18 lat , bardzo często przyjeżdżam do kraju i jestem załamany tym co widzę .
|
|
Dlaczego lokal czerpie zyski a oszczedza na ochronie to czesto obserwuje sie u nas mowimy o ochronie a nie u czlowieku jednym w dodatku co ma 10zl za godz. Max i boi sie wlAsnego cienia
|
|
Zdarzenie miało miejsce przed lokalem, więc ten nie odpowiada za to, co dzieje się poza granicami lokalu. Z kolei nie ma możliwości zapobieżenia każdego przestępstwa czy wykroczenia na terenie kraju. Trzeba byłoby wystawić policjanta co 50 metrów. To był nieszczęśliwy wypadek. Sprawca nie działał w zamiarze pozbawienia życia. Nie raz idioci tłuką się pod Yamą czy w Jeziorku i tak to się nie kończy. Pech i tyle, jednak szkoda życia dzieciaka.
|
|
Właśnie że ta osoba specjalnie to zrobiła, co jest na nagraniu. Idiota szukał zaczepki przez co zginął niewinny chłopak.. A co do wypowiedzi madziulka210 to lokal raczej nie jest niczemu winny tylko hołota która do danego lokalu przychodzi i nie umie się zachować, szuka zaczepki, zawsze mówiłam że alkohol jest dla mądrych ludzi a nie dla baranów co później czepiają się o byle g***no. Nie umiesz człowieku się zachować to siedź w domu..
|
|
a wy tu za wszelką cenę szukaliście sensacji ! zabójstwo ect kilka tematów na forum , szkoda chłopaka, ale nie sądżcie jak nie znacie szczegółów tego zajścia, prokurator: \"24-letni Rafał S., na schodach przed lokalem chwycił 21-letniego Adama S. i rzucił na schody.\" \"kozak\" chciał się popisać i wyszedł nieszczęśliwy wypadek ... \"Zdarzenie zakwalifikowane zostało jako UMYŚLNE ( ??????? ) spowodowanie choroby realnie zagrażającej życiu, które w konsekwencji przyniosło zgon pokrzywdzonego.\" zarzuty z artykułu 156 §1 p. 2 Kodeksu Karnego w związku z artykułem 156 §3. - od 2 do 12 lat pozbawienia wolności ????? Przestępstwo umyślne - rodzaj przestępstwa dokonanego z zamiarem spowodowania określonego ustawą skutku. ... nie wiem jak było, ale nigdzie nie piszą, że sprawca umyślnie znęcał się nad ofiarą, zadawał więcej ciosów ect... gdyby jeszcze używał niebezpiecznego narzędzia itp, to rozumiem mógłby się spodziewać, że kogoś zabije, ale tu ? jeden nieszczęśliwy chwyt i rzut z póżniejszym skutkiem śmiertelnym , głupota pijanego szpanera, dyskotekowego kozaczka i tyle szybko zmienią zarzuty na NIEUMYŚLNE Nieumyślne spowodowanie śmierci, jako następstwo pobicia - art. 155 k.k.. Kara, pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Rafał S, Adama S. i tyle !!! zwykła szarpanina, ze skutkiem śmiertelnym Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
maniaa, widziałaś te nagrania ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
oj, durnaś ty, dodajesz dzidzia pomówienia do faktów, których nie znasz z autopsji \" ... ta osoba specjalnie to zrobiła, co jest na nagraniu\" skąd ty możesz wiedzieć co jest na nagraniu? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Przykozaczył za bardzo za co odpowie i oby jak najwięcej dostał.. Ja (i myślę że większość społeczeństwa) jak wychodzę gdzieś chcę czuć się bezpiecznie i nie myśleć czy zostanę zaczepiona przez jakiegoś pijanego idiotę który szuka wrażeń albo chce się wyżyć na kimś.. Szukasz wrażeń skocz na bungee, chcesz się wyżyć kup sobie worek treningowy..
|
|
A skąd możesz wiedzieć czy nie znam faktów? A skąd możesz wiedzieć czy nie wiem co jest na nagraniu? Mam coś do powiedzenia to się wypowiadam jak bym nie miała nic do powiedzenia bym się nie wypowiadała - proste
|
|
maniaa, a o której godzinie , tak ok miało miejsce to zajście ? jak wiesz , napisz nie napiszesz, bo plotkaro info ciągniesz z my... tylko co tam podali haha Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wiem o której a Tobie co do tego? Plotkarą nie jestem dla Twojej wiadomości, bo jak bym nią była to bym tu wszystko co wiem napisała a tego nie zrobię, bo to co się tam wydarzyło wiedzą Ci co mają wiedzieć, obcy nie muszą. A wkurza mnie takie gadanie jak np Twoje i innych że niby nieszczęśliwy wypadek. Nieszczęśliwym wypadkiem można nazwać trącenie, popchnięcie niechcący a nie rzuceniem człowieka jak jakąś lalką to po pierwsze a po drugie zważaj na słowa, bo info miałam dużo szybciej niż ten artykuł się ukazał.
|
|
dzidzia, nie kompromituj się ! potwierdziłaś teraz swoim postem, że gowno widziałaś i gowno wiesz jakby co , to nie jest to tajemnicą o KTÓREJ godzinie , to się zdarzyło, żadne to ujawnianie tajemnic śledztwa no, chyba, że ktoś jak ty , tylko ploty powiela hahaha NIE JESTEŚ WIARYGODNA ! i to już mój koniec \"dyskusji\" z plotkarą , nie ośmieszaj się dzidzia , NIE SZUKAJ TANIEJ SENSACJI ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
No raczej wiem więcej niż Ci się wydaje chłopcze. Sensacji nie szukam bo nie muszę. A gówno to Ty widziałeś i gówno wiesz! Myśl sobie co chcesz i wybacz że nie udało Ci się zaspokoić swojej ciekawości. Może gdzie indziej i na innym forum Ci się uda, powodzenia życzę!
|
|
Daj spokój nie polemizuj z tym wielonikowcem populi. Gdy ktoś odpowiada na jego wypociny to dostarcza mu bodźców do brandzlowania
|
|
Nie potrzebna kolejna afera w mediach, o której będą gadać przez kolejne 3 lata. Jak będzie coś więcej wiadomo pewnie napiszą :)
|
|
Latwo ocenic ludzi, prawda? Chlopak nie mial z pewnoscia zamiaru doprowadzic do smierci ŚP. Adama, po prostu NIESZCZESLIWY WYPADEK.
|
|
przyjedz pojdziemy na Tarnice i Cie zepchne a powiem ze to byl nieszczesliwy wypadek. Jak mozna kogos popchnac ? Albo jestem glupi albo juz sam nie wiem, ja nigdy nikomu krzywdy nie zrobilem. Moze jestem chory ? Znam tylu ludzi w Lomzy kiedys co wieczor bylem w jakims lokalu ale zawsze z szacunkiem do kazdego. Nie wazne czy to milioner czy operator smieciarki, czy mial 18 lat czy 60
|
|
Ty Kasia Slavedreames weź nie pie...ol co? Bo szlag człowieka trafia jak takie brednie się czyta, chcesz powiedzieć, że to było popchnięcie czy zrzucenie kogoś ze schodów?! Idź do matki tego chłopaka i jej to powiedz w oczy!
|
|
De Bog dal nam po to oczy zebysmy widzieli. A nie przepychali sie, jest takie magiczne slowo jak nie mozemy przesc przepraszam tyle tylko ze napisal bym bydlo ale krowki kochane sa nie rozumie
|
|
Zbych żeby to było zwykłe popchnięcie to bym mogła zrozumieć te słowa nieszczęśliwy wypadek, ale jeśli ktoś pieprzy farmazony po tym jak chłopakiem ciśnięto o schody to nóż się w kieszeni otwiera....Ach nie chcę tego tematu ciągnąć, współczuje rodzinie:(młody dzieciak był..
|
|
to cholota normalny czlowiek tak nie robi szkoda tylko dzieciaka ale ja zawsze mowie ze ludzie umieraja tylko wtedy jak o nich zapominamy a rodzina bedzie pamietac i nie tylko rodzina
|
|
Dla mnie jest Mordercą,odebrał rodzicom ŻYCIE!!!!!!!!! :( :( ;0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |