sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
woda w syfonie gdzie

Witam czy ktoś moze mi podpowiedzieć gdzie kupię. W Łomży wode w stronie?
Dziękuję z góry

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: woda w syfonie gdzie

W stronie nie mam zielonego pojecia, ale wiem gdzie mozna kupic w syfonie...dzisiaj to chyba tylko na Ks.Janusza 23 u takiego starszego milego pana. Na pewno ma otwarte

Nie idę do nieba...mam lęk wysokości

Sorry ale pisze na telefonie ze słownikiem tak chodziło mi o syfon dzieki za odp

Na prusa w spożywczym przy kiosku.

brooklyn - a nie wiesz może w jakich godzinach ma ten pan otwarte? Bo chętnie bym wpadł z rodzicami, no ale niestety czas mam wieczorem, a jakoś nie wydaje mi się, by było tam otwarte koło 19-20, a niestety mieszkam poza łomżą więc jechać po to żeby odbić się od drzwi to trochę słaby interes... Może autorka tematu podpowie jak odwiedzi sklep? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Mój sąsiad ma syfon z wodą... zamiast spłuczki :D :D :D

Postaw chłopaka do góry nogami i będziesz miała syfon. Ja postawiłem swoją dziewczynę do góry nogami i miałem skarbonkę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org