Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PG6 co o nim sądzicie? |
Wybieram się do PG6 na Bernatowicza. Moglibyście napisać coś o tej szkole? ( o nauczycielach, uczniach itp. )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PG6 co o nim sądzicie? |
coś
|
|
stare nawyki nauczania, starzy nauczyciele, co 2 uczen jest NIRVANA, METALLICA itp. Troche zle moim zdaniem dziala na psychike na szkola.
|
|
nienawidze Puncurów
|
|
Co to "Puncur"?
|
|
Yhym;] W PG6 jest ostrrro:D
|
|
ja sie tam uczyłam i nie żałuję:P bardzo miło wspominam.a te pancury i metale to taka chora zabawa i większosci przechodzi:P
|
|
dziecinada za moich czasów wszyscy byli punkami albo skinami byli tez tupaki :) dzięki bogu niebyło tylu pozerów co teraz w tych śmiesznych gimnazjach zresztą każdy kur.. jest tym kim chce być hehe podstawówka była fajna Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
oj patrzę ze nie którzy dawno juz nie byli w szkole ( budynek I LO) teraz zwłaszcza w gim modny staje sie róż :D ! to co kiedyś było prawie nie możliwe do zobaczenia;)
|
|
Wogóle jest bardzo kolorowo:D:D:D
|
|
jest ok :) tyle ze nauczyciele niektorzy porazka.. _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
Jeśli chodzi o trzymanie "stylu" starego Bernata (choć to coś innego od puncurstwa itd.) to obecnie równia pochyła( szczególnie po zmianach z ostatnich lat). Ale ogólnie gimnazjum godne polecenia, choć nie ma jakiś nie zachwianych określeń na tamtejszą atmosferę, jest i dużo luzu, ale i dużo pracy, zależy od człowieka. Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Nieradze bernatowicza;/ Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Ma tradycje i to jest na plus. Ma zapędy elitarne i to jest miiiinuuss. Rajfus
|
|
nie słuchaj ich, szkoła jest fajna i ludzie są też bardzo fajni.
|
|
gdzie wy widzicie ze polowe szkoly stanowia pacury???? jest ich w szkole z kazdym rokiem coraz mniej (i miejmy nadzieje ze ta tendencja bedzie sie utrzymywac) gimnazjum w sumie godne polecenia, ja skonczylem to gimnazjum i jestem bardzo zadowolony
|
|
pamiętaj że wielu punków przeżuciło się teraz na hip hop heheh praktycznie to maja takie same poglądy Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |