Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TV + Internet |
witam. chciałbym się zapytać jaka telewizja i internet jest dobry, w miarę ogarnięty w łomży na osiedlach domków jednorodzinnych a dokładniej okolice straży. Na chwilę obecną odbieram tv ze zwykłej siatkówki a internet z play LTE, internet mnie dobija, za 99zł ms 2 osoby korzystające z internetu np. film i www = masakra(nic nie idzie zrobić). szkoda tych 100zł im płacić. Chciałbym założyć coś normalnego gdzie na spokojnie będę mógł oglądać tv a zarazem surfować po necie i nie czekać aż youtube się zbuferuje lub strona wczyta. Napiszcie z czego macie TV i Internet w tych okolicach i czy jesteście zadowoleni jak to śmiga, czy też może jest problem z tym. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TV + Internet |
Internet mogę polecić z Polsatu Cyfrowego LTE. Niedawno taki założyliśmy i bez problemu na 3 komputerach wszystko działa, dodatkowo dziecko ogląda bajki na Youtube na telewizorze również przez internet. Oryginalnie najwiekszy pakiet jaki wzięliśmy jest za 99zł, natomiast płacimy połowę gdyż mam telefon w Plusie. Wiem że jeśli się weźmie dodatkowo telewizję cena również się zmniejsza.
|
|
Ktoś coś jeszcze napiszę może z czegoś innego ktoś ma i kilka zdań napisze
|
|
Napisałbym, ale nie mieszkam \"przy straży\" ;)
|
|
jak masz telefon stacjonarny to polecam internet światłowodowy z orange. Ziomek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |