Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nokia zagubiona |
Wczoraj, tzn. 09 grudnia zgubiono telefon NOKIA w okolicach skateparku na Księżnej Anny, parku Papieskiego lub ulicy Prusa. Na szczęśliwego znalazcę czeka nagroda. Proszę o kontakt na nr 602-87-23-67.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nokia zagubiona |
Skoro zgubiłeś to nie bardzo był ci potrzebny .A mi przyda się w sam raz :) Ja nie zgubię :)
|
|
haha
|
|
Z głupoty nie ma co się hahać,to trzeba płakać.
|
|
czyli co, jak ktoś coś zgubił , to musi być głupi? ot, ciekawy sposób rozumowania głupsze tematy tu zakładano , np o zagubionych psach czy kotach haha Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
nie śmieję się z założyciela tematu...ehhhh pupilku.Dziwny twój sposób rozumowania.
|
|
sorry, z kontekstu tak to wynikało, czyli forumowy troll maruda znowu błysnął inteligencją ha Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
jak napisał maruda w innym temacie : \"Znalezione nie kradzione ... \" taką zasadę możesz stosować w przypadku puszek po piwie znalezionych przez ciebie na fajansie, nurku śmietnikowy Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Nie wiem, dziecko w 5 klasie mogłoby trochę uważać w drodze ze szkoły. A skoro nie uważa to ja wychodzę na głupka bo telefonu ze szkoły nie doniosło do domu, bo koleżanka pieska wzięła na spacer i się ganiały? Nieźle. Nie znalazłeś, to nie wiem po co tu komentować cokolwiek o czyjejkolwiek inteligencji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |