sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon sukien ślubnych panna młoda

Proszę o opinie na temat salonu. Czy salon jest godny polecenia ? Czy ktoś miał jakieś problemy? Przeczytałam kilka
wątków ale potrzebuje aktualnych informacji.

h0jowe forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon sukien ślubnych panna młoda

Jeżeli chodzi o ten salon to słyszałam ze sporo osób sobie chwali. Ja byłam w salonie na mazowieckiej \"Izabella\" i jestem bardzo zadowolona. Miła i profesjonalna obsługa, Pani pracująca tam bardzo chętnie pomaga przy doborze sukienki. Będąc w salonie ślubnym na ul.Długiej Pani pracująca tam mało mówiła (praktycznie nic) i sciagala z manekinu sukienkę dla mnie do przymiarki od niechcenia. Będąc w salonie Izabella Pani była bardzo komunikatywna i sama proponowala przymiarke innych modeli dla porównania. Ale jak wiadomo każdy ma inne wrażenia i oczekiwania. Ja uważam ze warto rozejrzeć się po kilku miejscach żeby mieć porównanie.

Re: Salon sukien ślubnych panna młoda

Jest tyle salonów w Łomży, że każdy kto korzystał z usług konkretnego salonu ma coś do powiedzenia.
Ja z własnego doświadczenia polecam salon Princess na ul. Krótkiej.
Byłam w wielu salonach, szukałam konkretnego modelu i tam go znalazłam.
Pani Bożena bardzo miła, pomocna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org