Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon sukien ślubnych panna młoda |
Proszę o opinie na temat salonu. Czy salon jest godny polecenia ? Czy ktoś miał jakieś problemy? Przeczytałam kilka wątków ale potrzebuje aktualnych informacji. h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon sukien ślubnych panna młoda |
Jeżeli chodzi o ten salon to słyszałam ze sporo osób sobie chwali. Ja byłam w salonie na mazowieckiej \"Izabella\" i jestem bardzo zadowolona. Miła i profesjonalna obsługa, Pani pracująca tam bardzo chętnie pomaga przy doborze sukienki. Będąc w salonie ślubnym na ul.Długiej Pani pracująca tam mało mówiła (praktycznie nic) i sciagala z manekinu sukienkę dla mnie do przymiarki od niechcenia. Będąc w salonie Izabella Pani była bardzo komunikatywna i sama proponowala przymiarke innych modeli dla porównania. Ale jak wiadomo każdy ma inne wrażenia i oczekiwania. Ja uważam ze warto rozejrzeć się po kilku miejscach żeby mieć porównanie.
|
|
Re: Salon sukien ślubnych panna młoda |
Jest tyle salonów w Łomży, że każdy kto korzystał z usług konkretnego salonu ma coś do powiedzenia. Ja z własnego doświadczenia polecam salon Princess na ul. Krótkiej. Byłam w wielu salonach, szukałam konkretnego modelu i tam go znalazłam. Pani Bożena bardzo miła, pomocna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |