piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pojazd Niemieckiej Żandarmerii Wojskowej w Łomży

Dzisiaj pod galerią Veneda widziałam ciemnozielony samochód na niemieckich blachach z napisem Feldjäger. Z informacji z internetu wynika, że to chyba Niemiecka Żandarmeria Wojskowa czy coś takiego. Czy ktoś wie co oni mogą robić w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pojazd Niemieckiej Żandarmerii Wojskowej w Łomży

Na promocje przyjechali po granaty w TESCO.

od kilku dni widoczne są pojazdy niemieckiej armii na naszych drogach wracających z ćwiczeń z poligonu więc niema co panikować

Na sobotę zamówił ich Petru.

To \"bratnia\"pomoc się zbiera w Polsce zgodnie z ustawą 1066 :)Ciotka Makrela zawiedziona, bo nie ma komu rozkazów od niej już wypełniać i wysyła swoich aby Polakom pokazali miejsce w szeregu.

stefannowak

nie bój się Niemców oni jeszcze spoko obawiaj się bardziej Ruskich oni czekają żeby tu wejść i czekają tylko momentu odpowiedniego i zrobią tu porządek chwestia czasu a ci co rządzą teraz im w tym pomogą

.....

Powiedział co wiedział.

Twister kto ci tak łeb zrył, pewnie tvnowskie informacje albo niemiecka prasa co się zwie niby polską...

Nie wiem, jak prezydent Komorowski stworzył swoją strategię, w której nie dostrzegał zagrożenia ze strony rosyjskiej – powiedział wiceminister obrony narodowej w rządzie PiS , Bartosz Kownacki i przestrzegł, że \"w Polsce nie dokonuje się analiz, jakiego rodzaju zagrożenie może nas spotkać\".

czyli PO nie obawiało się panicznie putinowskiej rosji, rząd atraSzydło z maliniakiem wg wskazań kurdupa z Żoliborza to teraz naprawią, oj pogrożą szabelką rosji

ciotka Makrela jak ciotka, a DE. pewnie wolała by tu dziadka stalina, sorry jego rodaka putina jej guru, którego tu zawsze wychwala

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Nie pieprz głupot i nie lej wody, bo aż w butach chlupie.Dlatego na Pis nie głosowałam, bo chora rusofobia nie jest wskazana i żeby wymachiwać to trzeba mieć czym.Dla niektórych oszołomów nie dociera, że podskakiwanie Rosji nie przyniesie Polsce nic dobrego i jeśli ktoś uważa Putina za dobrego polityka i patriotę to odrazu jest się agentem itp....Biedne zryte łby, nie pojmują że my powinniśmy chłodno kalkulować co nam się bardziej opłaca i w końcu przestać dać obcym rządzić Polską, byli już tu \"Ruskie\" tyle lat, potem spełnialiśmy wytyczne Niemiec, a teraz będzie miłość do tych co nam na Wołyniu się przysłużyli i miłość do wuja Sama, tylko niech niektórzy uważają, żeby od robienia\" łaski\"się w imię tej \"przyjażni\" wytryskiem się nie zadławili, może chociaż wizy w 2045 zniosą, co? Baranie biedne łby, nie myślą o Polsce, nie pogonią sprzedajnych patałachów, tylko ciągle skądś instrukcje dostają, a że ciotka Makrela się teraz wkurza to nic dziwnego, przecież głowny wykonawca jej poleceń od żłoba został odsunięty i w Polsce zarządca się zmienił...Taki tu Polski bantustan, ciekawe czy kiedyś ktoś będzie miał jaja i powie dość rządzenia Polską dla sprzedawczyków i zdrajców, wsadzi w samolot i wyśle do prawdziwej Ojczyzny z zakazem wjazdu do Polski.

DE. czyli co elektorat Korwina?
który dopę putinowi jak ty liże

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Czy mnie interesuje czy popierasz partię od jankieskich lasek, czy od ciotki Makreli, czy od banksterów?Nie wnikam a ty sobie dopowiedz najlepiej ci to wychodzi, oprócz bycia chamowatym na forum.

ha, ja cham, a ty to kto, dobrze wychowana \"dama\" pisze o robieniu laski i zadławieniu się wytryskiem,
czyżbyś znała to uczucie z autopsji?

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Ja nie muszę z powodu chamstwa co rusz zmieniać nicków, nie wyzywam ludzi od szmat, ciot itp...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org