Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do admina |
Proponuję aby administrator wporwadził opcje komentowania wiadomości. Obecnie kążdy kopiuje wiadomości i wkleja je na forum gdzie toczy sie dyskusja. Komentowanie wiadomosci oczysciło by forum :) Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do admina |
nie ma za co !!!
|
|
cycq ciebie to kaczyniaki pierwszego powinni wcielić do wojska tam oduczył byś się pyskować
|
|
przyłączam sie do prośby "kto jest ZA zechce nacisnąć przycisk i podnieść ręke Dziękuje"
|
|
Proponuję, by ADMIN tłumaczył się ze swoich decyzji! Jeśli już usuwa jakiś post bądź czyjąś wypowiedź, to niech łaskawie się wytłumaczy (nie mam nic przeciwko by zrobił to tylko do autora postu) ze swoich decyzji! Na tą chwilę wychodzi na to, ze jeśli ktoś płaci Wam za reklamę na Waszych stronach to jest chroniony! Czyż nie?! (ADMIN to chyba za duże słowo na tego kogoś kto... cholerka, ten ktoś coś robi prócz usuwania postów?)
|
|
A może brak kompetencji....:)
|
|
|
zapomnieliscie ze tu nie ma admina... ![]()
|
|
jestem jak najbardziej za komentowaniem!!! tu jest Polska i a nie Kaczoland!
|
|
A mnie się wydaje że Oni są za ciency w uszach żeby zrobić komentowanie artykułów ... Wydaje mi się że strona która niedawno powstała wykosi 4lomza.pl i oni mają tego świadomość
|
|
chodzi o www.lomza.go.pl ?
|
|
ni chodzi www.....lomza.pl nie mogę podać nazwy bo zara wytną :(
|
|
Ja to jestem za uwolnieniem wszystkich wiewórek spod komunistycznej władzy bobrów i wypuszczeniem wszystkich moherowych beretów spod zniewolenia starych bab co by sobie po łące pośmigały.. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Niech zyje wolnosc slowa:) _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
Jeśli chodzi o www.lomza... to reklama kosztuje i forum nie jest do tego. Jeśli uważanie, że komentarze pod artykułami są przydatne, przetestujmy. Od dziś będą pod niektórymi wiadomościami sie pojawiać, zobaczymy, jak Państwo do tego podejdziecie. Pozdrawiam Marek Maliszewski
|
|
admin is dead od ładnych paru lat hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
opcja komentowania zostala wprowadzona ![]()
|
|
to jest forum.....mozna każdego opieprzyc ile sie da i nikt nie reaguje..... ____ ^_^
|
|
enen lamusie ja juz po woju jestem tak a propo... ;00 wiec dowcip ci sie nie udal ;]]
|
|
Autor: markm (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 14-08-06 23:51 ... Pozdrawiam Marek Maliszewski Jednak ktos ze speeda to czyta :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |