piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Petycja w sprawie zamknięcia pedofilskiej strony!

Jeżeli nie jest Wam obojętny los polskich dzieci, jeżeli jesteście za zwalczaniem zboczenia w każdej postaci głosujcie za poparciem takiej petycji pod poniższym adresem:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1632
Zobaczymy czy nasza policja zareaguje równie szybko i konsekwentnie jak w przypadku strony Redwatch.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Petycja w sprawie zamknięcia pedofilskiej strony!

Popieramy!!!! Nie rozumiem tylko debili którzy głosowali na NIE jednak to znikome głosy... :)

Głosik oddany...oczywiście za likwidacją strony.

Mieczkość997 jak to nie rozumiesz? Chcesz zrozumieć pedofila?

Ta strona to jakiś horror... Pozytywna pedofilia??? To tak jakbyśmy mówili o pozytywnym gwałcie. Tragedia i porażka polskiego prawa. Niedługo na ulicę wyjdzie parada propagujące 'pozytywną pedofilię' i nikt nie będzie miał prawa zabronić zboczeńcom takich akcji.

Zagłosowałam za zliwkidowaniem, ale skoro policja o tym wie i nic nie może zrobić, to znaczy że możemy sobie głosować, a jakiś psychol będzie się z tego śmiał i dalej prowadził swoją chora stronę. Mam nadzieję, że poradzą sobie z tym jak najszybciej.

Pozdrawiam,
kaschia

,,Pozytywny zwiazek pedofilski nie jest oparty na seksie ,lecz na uczuciu i radosci bycia ze soba!''
TO JEST JAKIES CHORE!!!

Za kradzież - obcięcie ręki, za gwałt - kastracja!

edy

Kaschia a niech wyjdą na ulicę, niech się pokażą a wtedy my normalni ludzie weźmiemy pały i zrobimy z nimi co trzeba. Ja będe stał w pierwszym szeregu z bejzbolem w ręku i nie będe się pytał czy związek pedofilski oparty jest na "uczuciu i radości" tylko lał gdzie popadnie aby zniszczyć tą plagę.

To dziwne. Jak była mowa o homseksualisatch, to się podnosiła wrzawa, że nietolerancja, że homofobia. Zdecydujcie się. Chcecie akceptować homoseksualistów a pedofilów już nie? A gdzie jest ta różnica? Bo Ja jej nie dostrzegam, oprócz tej, że pedofile głównie są skierowani na dzieci. Ktoś powie, ale homoseksualiści nie krzywdzą dzieci, a ludzie dorośli mogą robić co chcą... Zgoda. Ale odkąd wyszli na ulicę, to już nie jest tak do końca.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Aha, jestem za zamknięciem strony! Mimo, że jej nie widziałem (i nie mam zamiaru), ale słyszałem co nieco w TV.

--

Wiesz co Markac, wiesz jaki procent homoseksualistów to pedofile? 100%? 75? 20? 15? Ja przyznaję, że nie wiem, ale skoro Ty wygłaszasz stwierdzenia o braku różnicy to pewnie masz dostęp do jakiś danych o którym ja nie mam pojęcia. Oświeć mnie, jestem ciekawa.

Na jakiej podstawie stwierdzasz, że homoseksualiści to pedofile? Nie widzisz różnicy - no trudno. Jak większość ludzi nie widzisz różnicy bo jest Ci wygodnie, tak myślę.

Piszesz, że pedofilia jest głownie skierowana na dzieci. Jak to głównie? A na kogo albo na co jeszcze?

Zwykle przyglądam się dyskusjom na forum, bardzo rzadko się wypowiadam. Może nieuważnie czytałam Twoje wypowiedzi, nie chce mi się teraz tego zgłębiać, ale powiem Ci, że zdziwiona jestem tak ograniczonym tokiem myślenia. Widocznie nigdy wcześniej tego nie zauważyłam.

kaschia

Wg. mnie pedofilia niczym nie różni się od homoseksualizmu, to i to jest chorobą. A Mariuszowi nie chodziło chyba o to że homoseksualista to pedofil.

Latam, Skaczę i jeżdżę

Dokładnie Tomek. Nigdzie nie napisałem, że każdy gej to pedofil. Nie lubię jak mi się coś imputuje.
Kaschia, zauważyłem, że tutaj każdego nazywa się ograniczonym, jeśli tylko uważa homoseksualizm za chorobę.

--

Nie odpowiedziałes na moje pytania. To po pierwsze.

Po drugie, w swoim poprzednim poście nie powiedziałeś, że homoseksualizm i pedofilia to choroby, powiedziałeś, że nie widzisz żadnej różnicy. Idąc dalej tym tokiem myślenia gej i pedofil zachowują się tak samo i dlatego nie widzisz różnicy. Nie muszę tutaj teraz pisać co robi gej a co pedofil, każdy potrafi myśleć samodzielnie.

Raesumując - GENERALIZUJESZ człowieku, nic Ci nie imputuję, więc nie denerwuj się, jak tylko czytam ze zrozumieniem Twoje posty.

Nazywanie homoseksualizmu chorobą jest Twoją sprawą. I nie to jest wg mnie ograniczone. Ale twierdzenie, że pomiędzy jednym, a drugim nie ma różnicy - to jest dopiero ograniczone.

Na homoseksualizm może też być 'chora' kobieta. Uważasz, że każda molestuje małe dziewczynki? To jakiś absurd.

Jestem tolerancyjna w stosunku do ludzi kochających inaczej i nikt mi tego nie zabroni. To jest wybór każdego z nas. Sama jestem w cudownym związku, mam męża którego kocham ponad życie i właśnie spodziewamy się dziecka. Jeśli homoseksualiści chcą się pobierać, niech to robią. Ale już wielokrotnie podkreślałam to, że nigdy w życiu nie pozwoliłabym na adopcję dzieci przez pary homoseksualne.

I widzisz, jest mnóstwo ludzi, którzy krzyczą tak jak Ty, że geje i pedofile to to samo, zamknąć ich, choroba, itd. A nawet nie potrafisz odpowiedzieć na pytania, które Ci zadałam. Puste słowa w postach Markaca? Niesamowite...

kaschia

"Wg. mnie pedofilia niczym nie różni się od homoseksualizmu, to i to jest chorobą. A Mariuszowi nie chodziło chyba o to że homoseksualista to pedofil."
zgadzam sie w 100% dlatego nie toleruje ani jednego ani drugiego!! i dziwi mnie fakt iz ludzie bronia homo....

jak ja tesknilem za tym forum... wreszcie moge znow podziwiac jak gleboka glupta przemawia przez takich ludzi jak powyzej mowa o homofobach i tych co nie widza roznicy :D

jak by nie bylo roznicy to by pies **** szczekal.

pozdrawiam ciemnogrod.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org