Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dostawcy intetnetu w Piątnicy |
Jakiego internetu używacie w Piątnicy Poduchownej? Co polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dostawcy intetnetu w Piątnicy |
Polecam firmę Elnetix jestem zadowolony.
|
|
w Piątnicy chyba są położone światłowody ? jeśli są to wybierasz kogo chcesz i tego co ma najlepszą ofertę , a może już jakaś firma robi obsługę całej gminy , albo może będzie robić dowiedz się w urzędzie Gminy , w gminach robią takie działania kompleksowo , podobnie tak jak w spółdzielniach mieszkaniowych sami swoi
|
|
Mam nadzieje ze szybko będzie oferta Orange FTTH dostępna u nas, bo miażdży dostawców radiem zarówno ceną jak i oczywiście jakością. A żeby było w temacie zorientuj sie kiedy będzie ww u Ciebie bo jak zwiążesz sie umową to kiszka.
|
|
z Tsunami byli ale niestety za słaby zasięg jest. Zorientuję się w gminie może coś wiedzą na ten temat. Słyszałam o tej firmie Elnetix, z której strony dokładnie Piątnicy używacie tego dostawcy?
|
|
Elnetix ma generalnie b.dobry zasięg w Piątnicy Poduchownej jak też Włościańskiej. Po prostu musisz musisz sprawdzić jak \"chodzi\" w Twojej lokalizacji. A na jakiej ulicy mieszkasz?
|
|
Z tego co słyszałam to jeśli chodzi o światłowody to Trzeba się zapisać do operatora AVITO który wygrał przetarg na położenie w Piątnicy swojej sieci.
|
|
operator AVITO to coś interesującego, jeśli chodzi o Elnetix mała prędkość strasznie ale jutro będę wiedziała czy jest zasięg. Dzięki wielkie dla osób które zainteresował ten post.
|
|
A ma ktos Avito radiowy w Piątnicy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |