Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupić tanio pralkę w Łomży? |
Tak jak wyżej. Chcę kupić nową pralkę, ale możliwie tanio. Jaki sklep polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupić tanio pralkę w Łomży? |
jak najtaniej to i Miliszkiewicza
|
|
RTV EURO AGD. Na Alei Legionów też jakiś sklep chyba był z AGD, ale czy tani, to nie wiem. Jak chcesz niedrogo, to lepiej w internecie czegoś poszukać. To błoto nie jest dla mnie obojętne. To część mojej ojczyzny.
|
|
Ale potem mogą być problemy z przesyłką, reklamacją itd. A w ogóle, to i tak nie wiem co kupić, chyba że jest tu ktoś, kto mi doradzi?
|
|
Wejdź na jakąś porównywarkę cen, np. www.ceneo.pl/Pralki lub zobacz jakiś ranking, np. www.strefa-zakupowa.pl/rankingi/sprzet-agd/pralka/ może coś pomoże. Ja się nie znam, więc nie poradzę. A co do reklamacji, to zwykle jest to „door to door”, czyli w razie awarii zgłaszasz ją i ktoś przyjeżdża po sprzęt, ale to musisz dokładnie sprawdzić. Ja ostatnio w ten sposób reklamowałem tablet i kurier był w ciągu 2 dni, a cała naprawa nie trwała dłużej niż 10 dni, więc jak chcesz. Chociaż w RTV EURO AGD też powinno być dosyć tanio. To błoto nie jest dla mnie obojętne. To część mojej ojczyzny.
|
|
Zobaczę najpierw w sklepie, a jak będzie za drogo, to poszukam przez Internet, chyba że jeszcze ktoś co się zna mi coś napisze.
|
|
Na rynku można kupić tarę Bosch-a.Facet miewa niedrogo.
|
|
Przepraszam,że podpinam się pod temat ale również mam pytanie,trochę z innej beczki,a mianowicie: Czy ktoś z Was ma na sprzedaż używaną pralkę? Widziałam kilka ogłoszeń ale już nieaktualne. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Sprawdzałaś na olx.pl? To błoto nie jest dla mnie obojętne. To część mojej ojczyzny.
|
|
Tak ale nie bylo nic ciekawego Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Jaki pułap cenowy Cie interesuje? Ja bym na Twoim miejscu pochodził po sklepach, zorientował się w ofertach - modele, ceny i później porównał je z tymi w sklepach internetowych. Czasami można kupić coś o wiele taniej a wiadomo pralka też ma swoją żywotność. Zobacz pralki np. https://www.maxelektro.pl/agd/pralki/ są ułożone wg. ceny rosnąco. Ja za swoją nie zapłaciłem wiele a służy mi już 2 rok.
|
|
Używane pralki są w komisie NIKEA w CH4+ na Al. Legionów, dają nawet gwarancje na niektóre.
|
|
Tylko Media Expert. Świetna jakość, niska cena i profesjonalna obsługa. Zaopatrzyłem z tego sklepu cały dom i nie narzekam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |