Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co zrobić |
mój sąsiad ma tira. niestety ostatnio jego kierowcy okradają go na paliwie. wiem ,że są jakieś zabezieczenia bądź wskaźniki , które pokazują faktycznie zużyte paliwo. jeśli ktoś ma na ten temat informacje lub wie jak się zabezpieczyć przed odsysaniem paliwa z baku niech napisze. z góry dziękuję za pomoc bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co zrobić |
to bardzo prosta sprawa musi zamontować przepływonierz i po całym balu? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz
|
|
zmienić kierowców
|
|
zmienić kierowców?? chyba nie wiesz co mówisz. to tak samo jak znaleźć uczciwego i solidnego budowlańca. czyli nierealne!! a co do tego przepływomierza to mogę dostać więcej szczegółów?? bigi2004
|
|
a czemu nie można? może ciężko ale się da :)
|
|
czlowieku niech ich pozwalnia zlodzieji...no to jest przeciez logiczne ze jak pracownik kradnie to kopa mu w tylek !!!!
|
|
Niech da im porządne pieniądze, to nie będą nic kradli.
|
|
a jeszcze powiedz za ile muszą u h**a napierdalać za 1200zł ok 300godz w miesiącu czy więcej ? jaś
|
|
Możliwości: 1.Daj wynagrodzenie prowizyjne ze znaczącą premią za oszczędną eksploatację samochodu, a po wprowadzeniu takigo systemu dla przykładu któregoś wypie...l dla przykładu, pozostali zaczna chodzić jak w zegarku 2.Tak skalkuluj stawki, aby paliwo sprzedane przez twoich szoferaków było dla ciebie kosztem. albo 3.Sam jeździj albo 4. Idż do poradni zdrowia psychicznego i lecz sie bo masz początek manii prześladowczej. Jak okradasz kontrahentów i pracowników to nie znaczy że oni też muszą to robić. (........)
|
|
Zatrudnij Ochroniarzy Paliwowych hehehe:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Zacznij jeździć na oleju roślinnym, mniej żal skradzionego :))) Rajfus
|