piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co zrobić

mój sąsiad ma tira. niestety ostatnio jego kierowcy okradają go na paliwie. wiem ,że są jakieś zabezieczenia bądź wskaźniki , które pokazują faktycznie zużyte paliwo. jeśli ktoś ma na ten temat informacje lub wie jak się zabezpieczyć przed odsysaniem paliwa z baku niech napisze. z góry dziękuję za pomoc

bigi2004

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co zrobić

to bardzo prosta sprawa musi zamontować przepływonierz i po całym balu?

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz

zmienić kierowców

zmienić kierowców?? chyba nie wiesz co mówisz. to tak samo jak znaleźć uczciwego i solidnego budowlańca. czyli nierealne!! a co do tego przepływomierza to mogę dostać więcej szczegółów??

bigi2004

a czemu nie można? może ciężko ale się da :)

czlowieku niech ich pozwalnia zlodzieji...no to jest przeciez logiczne ze jak pracownik kradnie to kopa mu w tylek !!!!

Niech da im porządne pieniądze, to nie będą nic kradli.

a jeszcze powiedz za ile muszą u h**a napierdalać za 1200zł ok 300godz w miesiącu czy więcej ?

jaś

Możliwości:

1.Daj wynagrodzenie prowizyjne ze znaczącą premią za oszczędną eksploatację samochodu, a po wprowadzeniu takigo systemu dla przykładu któregoś wypie...l dla przykładu, pozostali zaczna chodzić jak w zegarku
2.Tak skalkuluj stawki, aby paliwo sprzedane przez twoich szoferaków było dla ciebie kosztem.
albo
3.Sam jeździj
albo
4. Idż do poradni zdrowia psychicznego i lecz sie bo masz początek manii prześladowczej. Jak okradasz kontrahentów i pracowników to nie znaczy że oni też muszą to robić.

(........)

Zatrudnij Ochroniarzy Paliwowych hehehe:)

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Zacznij jeździć na oleju roślinnym, mniej żal skradzionego :)))

Rajfus

Niech zmieni branże

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org