poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprzedam bar

Sprzedam bar w samym centrum Łomży, tuż przy rynku i miejskim ratuszu.

Cena: 28 000 złotych z pełnym wyposażeniem.

Lokal położony jest na pierwszym piętrze jednej z kamienic, dodatkowo do dyspozycji jest strych piętro wyżej o podobnej powierzchni. Powierzchnia samego baru to 152 m2. W środku oprócz sali głównej i sali VIP znajduje się bar, pomieszczenie gospodarcze oraz zaplecze.

Więcej informacji przez telefon - 796 432 132. Nabywcy oczywiście pomożemy załatwić wszystkie formalności i papierologię.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprzedam bar

W sumie bar mnie nie interesuje. Jest już tyle kebabów, sprzedających zmielone z budą obrzydliwe i często nieświeże mięso, że kariery następny nie zrobi (Ty go także się pozbywasz). Ale pomieszczeniem gospodarczym, albo strychem jestem zainteresowany. Czy zmieści się w nim łódka? Sezon się kończy i nie mam gdzie schować łódkę, którą łowię na Narwi i Pisie ryby. Łódka nic nie warta i mogłaby \"nocować\" pod chmurką, ale silnik pamiętający czasy PRL jest po niewielkim remoncie, na chodzie i prawie pełen bak paliwa. A może transakcja wiązana? Dałbym Ci od czasu do czasu pośmigać tym sprzętem po rzece za wynajem Twoich pomieszczeń.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Bardziej od strychu czy pomieszczenia gospodarczego przyda Ci się mała, biała, sala bez klamek ...

\"Lokal położony jest na pierwszym piętrze jednej z kamienic\"
Już widzę, jak rabujesz łódkę po schodach na pierwsze piętro kamienicy :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org