Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzedam bar |
Sprzedam bar w samym centrum Łomży, tuż przy rynku i miejskim ratuszu. Cena: 28 000 złotych z pełnym wyposażeniem. Lokal położony jest na pierwszym piętrze jednej z kamienic, dodatkowo do dyspozycji jest strych piętro wyżej o podobnej powierzchni. Powierzchnia samego baru to 152 m2. W środku oprócz sali głównej i sali VIP znajduje się bar, pomieszczenie gospodarcze oraz zaplecze. Więcej informacji przez telefon - 796 432 132. Nabywcy oczywiście pomożemy załatwić wszystkie formalności i papierologię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzedam bar |
W sumie bar mnie nie interesuje. Jest już tyle kebabów, sprzedających zmielone z budą obrzydliwe i często nieświeże mięso, że kariery następny nie zrobi (Ty go także się pozbywasz). Ale pomieszczeniem gospodarczym, albo strychem jestem zainteresowany. Czy zmieści się w nim łódka? Sezon się kończy i nie mam gdzie schować łódkę, którą łowię na Narwi i Pisie ryby. Łódka nic nie warta i mogłaby \"nocować\" pod chmurką, ale silnik pamiętający czasy PRL jest po niewielkim remoncie, na chodzie i prawie pełen bak paliwa. A może transakcja wiązana? Dałbym Ci od czasu do czasu pośmigać tym sprzętem po rzece za wynajem Twoich pomieszczeń. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Bardziej od strychu czy pomieszczenia gospodarczego przyda Ci się mała, biała, sala bez klamek ...
|
|
\"Lokal położony jest na pierwszym piętrze jednej z kamienic\" Już widzę, jak rabujesz łódkę po schodach na pierwsze piętro kamienicy :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |