Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomuszczie mi |
ma ktos namiary na piosenkę 2paca california love kieeeeeeeeeelo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomuszczie mi |
Hehehe bez komentarza...... Chłopcze ile masz lat??
|
|
mieczkoś, nie jedz dzieci :P ...
|
|
Sóper iest ten tfuj jenzyk polsky...
|
|
ja mam znam taka super strone gdzie normalnie, bez kitu, wszystko jest. mozna znalezc filmy, mp3 i wszystko inne czego zapragniesz. normalnie full wypas. nazywa sie www.google.pl
|
|
masz już na mailu
|
|
hehe dla takich bedzie wlasnie amnestia maturalna :P
|
|
wyrok dla takich i od razu do paki !!!!!!!!!!1
|
|
kielo1994ŁKS: biedny dwunastolatku, tobie już nikt nie jest w stanie pomóc. Następny beznadziejny przypadek, tak samo jak cycq. Głos Rozsądku
|
|
Ej GłosRozsądku! zapomniałeś o Ptysiu ??!!
|
|
tty jestes jakis powalony mieczkoś997 ić się leczyc frajeże melduj sie piesku wąchaj....hahahah frajer kieeeeeeeeeelo
|
|
@kielo1994ŁKS Propnuję, abyś najpierw przejrzał podstawowy słowniczek języka polskiego, a dopiero potem udzielał się na forum. Także ić troszkę poczytaj poprawnej polszczyzny.
|
|
"Autor: kielo1994ŁKS (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-08-06 09:39 tty jestes jakis powalony mieczkoś997 ić się leczyc frajeże melduj sie piesku wąchaj....hahahah frajer" <lol2><lol2><lol2><lol2><lol2> jaki koleś...buahahahhaha "ić sie leczyc..." mlody wymiatasz na tym forum.. "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |